23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

HUGO BECK Nordic AB

Hugo Beck
KOMPLETTA FÖRPACKNINGSLÖSNINGAR I FILM OCH PAPPER
Hugo Beck är en världsledande specialist inom horisontella filmförpackningsmaskiner, flowpack- och pappersförpackningsmaskiner, automationslösningar och efterbehandlingssystem med intervallet 3000 till 18 000 cykler per timme.

Vi tillhandahåller ett komplett utbud av maskinlösningar för horisontell filmförpackning, inklusive flowpack, polypåsar och krympförpackningar som både primär och sekundär förpackning. Våra maskiner bearbetar alla typer av film och alla oberoende av tillverkaren.

Våra senaste pappersförpackningslösningar understryker vårt engagemang för vår fortsatta utveckling av innovativ maskinteknik. Genom att arbeta i nära samarbete med våra kunder utvecklar vi hållbara förpackningslösningar i alla avseenden för dagens marknader och morgondagens.

Hugo Becks robotar och hanteringssystem är en del av olika automatiseringslösningar. Periferimoduler och matare kan användas flexibelt med alla våra maskiner.

Med över 65 års erfarenhet av att leverera skräddarsydda och flexibla förpackningslösningar inom många olika branscher är Hugo Beck välkänd för att erbjuda högsta kvalitet inom förpackningens utseende, tillgänglighet och effektivitet. Många förpackningsmaskiner från Hugo Beck följer ofta våra kunder under hela deras arbetsliv. Tjugo år är vanligt och även efter trettio år används fortfarande många - allt tack vare kvaliteten på Hugo Becks maskindesign och våra skräddarsydda service- och underhållspaket.

Vårt mål är att alltid leverera den idealiska förpackningslösningen för våra kunder. Hur kan vi paketera eran värld?

HUGO BECK Nordic AB
Box 72
182 05 Djursholm
Sverige

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.023