23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Pallstöd i wellpapp

Vårt nya pallstöd i wellpapp kan hjälpa er att halvera era transportkostnader och ökar effektiviteten för längre gods.

Effektivisera transport av utmanande gods 
Boxon introducerar ett nytt tillskott i sortimentet – ett innovativt pallstöd av wellpapp som är designat för att kunna underlätta transporter av längre gods. Produkten kan stödja en vikt på upp till 300 kg och är bäst lämpade för utmanande gods såsom dörrar, fönster, rör, bordsskivor och liknande.

Kan halvera transportkostnader och ger ökad ergonomi 
Pallstödet är konstruerat för att hjälpa produkterna så att de kan stå upprätt i stället för att placeras platt vilket ger en minskad transportkostnad med upp till 50%. Detta gör produkten till ett kostnadseffektivt verktyg samtidigt som det kan erbjuda transportarbetare en mer ergonomisk arbetsmiljö.

Robust och miljövänligt material 
Produkten är tillverkad i wellpapp vilket är ett starkt och hållbart material som gör att pallstödet är mer robust. Genom att tillverkningen är i 100% återvinningsbart material bidrar denna produkt till en mer hållbar och cirkulär ekonomi.

Säker och stabil transport 
Genom att häfta fast pallstödet på pallen och linda godset med sträckfilm förblir produkterna stabila under transporten vilket säkerställer leveransen. Om en kund önskar extra lastskydd kan det även erbjudas att lägga till tejp och buntband runt om produkten som ska levereras samt runt pallstödet.

Optimera logistik och spara pengar 
Denna innovativa produkt från Boxon ger en lösning för företag som transportera på långdistanser och som söker en produkt som effektivt kan minska företagets transportkostnader. Pallstödet erbjuder en rad fördelar såsom halverade transportkostnader, ökad ergonomi och lämplighet för olika produkter. Detta gör det till en optimal lösning för företag som önskar att effektivisera sin logistik samtidigt som det sparar pengar. 
 
För mer information om våra olika pallstöd besök vår hemsida.

Boxon AB
Grustagsgatan 3
254 64 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5560227067

Kontaktperson

BA

Sänd till en kollega

0.027