23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Boxon AB

Boxon är en innovativ företagspartner som erbjuder intelligenta förpackningskoncept. Tack vare hög kompetens och lång erfarenhet kan Boxon erbjuda sina kunder hållbara och innovativa lösningar inom förpackningar, emballage och etiketter. Boxons erbjudande sträcker sig från enkla standardlådor i kartong till speciallösningar och automatiserade packmaskiner.

Emballage
Förpackningar är en eftersatt del i många företag. Inte så konstigt kanske, förpackningar och emballage är sällan en kärnverksamhet. Samtidigt är det en kostnad som inte går att komma runt. Förpackningar är ett måste. Men kostnaden kan reduceras avsevärt om förpackningsprocesser och flöden effektiviseras.

Vår affärsidé är att bidra till lönsammare förpackningsflöden. Med bra produkter, relevant problemanalys, genomtänkta och beprövade lösningar (nya när det krävs), teknik som redan finns och med smidiga kundsamarbeten vet vi att förpackningar kan bli en lönsam del i varje företag.

Etiketter och märkning
Boxon ligger i frontlinjen för intelligent märkning och har idag många års erfarenhet av global etiketthantering, systemintegrering, logistik, spårbarhet, detaljhandelsexponering och varumärkesvård. 

Vidare är Boxon experter på märkning av förpackningar direkt i produktionslinjen. Fråga om märkningssystem, om lagar och regler inom detaljhandeln, om integrering, installering och service av moderna märkningsmaskiner från amerikanska Videojet Technologies, världsledande inom märkningsutrustning. Här är vi Nordens främsta experter.

Boxon AB
Grustagsgatan 3
254 64 Helsingborg
Sverige
VAT nummer: SE5560227067
280
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047