23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hugo Beck på LogiMAT 2023

Hugo Beck visar upp ett brett utbud av förpackningslösningar för e-handel på LogiMAT 2023

Hugo Beck, en av världens ledande specialister på horisontella förpackningslösningar, ställer ut sitt senaste sortiment av film- och pappersförpackningsmaskiner för e-handel, postorder och logistik på LogiMAT-mässan, som äger rum i Stuttgart den 25-27 april 2023.

Hugo Beck kommer att använda Europas största intralogistikmässa för att demonstrera tre maskiner från sitt e-handelssortiment och visa företagets förmåga att uppfylla branschspecifika krav på både hållbara film- och pappersförpackningar.

I monter 4G61 i hall 4 kan besökarna se Hugo Beck paper e-com fit, som är skräddarsydd speciellt för e-handel och postorderapplikationer där man använder ett minimum av papper för att förpacka varor. Maskinen lämpar sig för direkt avsändning av enskilda varor, förpackning av produkter i grupp eller för att uppfylla de komplexa kraven för förpackning av returvaror. Med paper e-com fit anpassas påsens storlek automatiskt till de varierande produktmåtten i längd och bredd under produktionen, vilket innebär att olika produktstorlekar kan förpackas om vart annat. Både obestruket och bestruket återvinningsbart papper kan användas för att producera exakt passande papperspåsar med två sydda sidor plus en överlappning på ovansidan.

Timo Kollmann, verkställande direktör på Hugo Beck, säger: "LogiMAT är den perfekta mässan för oss att visa hur Hugo Becks teknik har utvecklats för att möta behoven i dagens logistik- och e-handelssektor. Med den plötsliga ökningen av efterfrågan på pappersbaserade förpackningar framhäver paper e-com fit vår förmåga att förnya oss och ligga steget före genom att erbjuda lösningar som kan bearbeta alternativa material."

 Den andra maskinen i Hugo Becks monter är den perfekta lösningen för tillämpningar där film krävs eller föredras. Maskinen servo X e-com fit ser till att produkterna förpackas med minsta möjliga mängd material genom att automatiskt anpassa filmpåsarna med fyra förseglade sidor till produktens längd och bredd.

 "Efter ett särskilt framgångsrikt år för Hugo Beck servo X e-com fit är vi glada över att ta med den ut på vägarna och visa besökarna hur vi möter den ökade efterfrågan på hållbara filmförpackningar. Maskinsortimentet servo X e-com kan bearbeta ett stort antal typer av återvinningsbara material, från PE-planfilmer från 30 till 100 μm tjocklek, till filmer med återvunnet innehåll som ofta kan innehålla till exempel upp till 80 procent och mer PCR-material", säger Timo Kollmann.

 Dessutom kommer LogiMAT-mässan att visa vägen när Hugo Beck för första gången i år presenterar sin helt nya flexo-pappersförpackningslösning. Som en hybridvariant av företagets flexo-maskinserie för papper och film kommer deltagarna att vara de första att få se den nya maskinen för pappersförpackningar offentligt - och få bevittna fullständiga demonstrationer av dess kapacitet. Den nya lösningen, som är ett uttryck för företagets åtagande att utveckla innovativa, flexibla lösningar, är branschövergripande, från e-handel och logistik till många andra branscher.

 Medlemmar av Hugo Becks säljteam kommer att vara tillgängliga för att diskutera kundspecifika krav, inklusive olika automationslösningar. LogiMAT-besökarna kan få stöd genom hela automationsprocessen, från projektplanering och tillverkning till integrering i befintliga förpackningslinjer, och få mer information om Hugo Becks robotar och hanteringssystem, t.ex. automatisk matning, portaler, grupperingslösningar, staplings- och räkneanordningar och tvärtryckare.

HUGO BECK Nordic AB
Box 72
182 05 Djursholm
Danderyds kommun
Sverige

Kontaktperson

KH
Karoline Hornung
hornung@hugobeck.de

Sänd till en kollega

0.094