23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny på Wellplast – Peter Berg

Wellplast AB hälsar konstruktören Peter Berg välkommen till designavdelningen.

”Det finns ett stort behov av miljösmarta emballage och det är spännande att angripa kundernas förpackningsproblematik säger Peter och fortsätter ”varje komponent har sin problematik men vi är ett bra gäng på avdelningen och kan bolla idéer och erfarenheter med varandra”.

Peter är en konstruktör med lång erfarenhet. Han har tidigare arbetet länge för Eljo och Jelmtech Produktutveckling AB och kommer nu närmast från NIBE AB. Erfarenheten och kreativiteten hos designavdelningen är en värdefull tillgång för Wellplast AB. I tätt samarbete med kunden utvecklas behovsanpassade och miljömässigt innovativa lösningar, till exempel mellanlägg, inreden, plastpallar och pallboxar samt även emballage för farligt gods som fordonsbatterier.

Wellplast AB är ett innovativt och snabbväxande företag som utvecklar och producerar unika förpackningsmaterial och förpackningar. Företaget har blivit utnämnda till Gasellföretag av Dagens Industri 2013 och 2019. All tillverkning sker i Wellplast AB:s anläggning i Åstorp. Anläggningen drivs med fossilfri energi och alla Wellplast® material är återvinningsbara.

Wellplast AB
Turistgatan 2
265 39 Åstorp
Åstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565721098

Kontaktperson

TL
Tor Larsson
tor@wellplast.se

Sänd till en kollega

0.032