23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Koncept för e-handeln når alla behov - stora som små

Boxon's paketlösning för e-handeln hjälper företag med både små och stora behov att utvecklas och driva sin business.

Behoven skiljer sig efterhand som en verksamhet expanderar och kraven ökar. Som nystartat företag består behoven till största del av tillgängligt standardsortiment och att hålla nere kostnaderna. Men i takt med att man växer behöver man stärka sitt varumärke, ge kunden en upplevelse redan vid uppackningen och vårda relationen.

När verksamheten har full fart blir interna processer allt mer avgörande och utformning av effektiva packstationer och flöden. Som komplement finns olika tjänster som lagerhållning, just-in-time-leveranser och inloggning till kundportal för dina samlade affärer och transaktioner.

Tillsammans hittar vi produkter, lösningar och tjänster som gör att du ökar din lönsamhet, på både kort och lång sikt. Oavsett vilken nivå du befinner dig i, ser vi till att erbjuda dig rätt produkter, rätt design och rätt tjänster.

Vilken nivå passar dig?

Small, Medium, Marge eller X-large? Läs mer, eller gör vårt enkla test genom att svara på 4 frågor och ange hur väl de stämmer in. Resultatet ger dig en indikation på var du kan befinna dig i flödet och hur vi kan hjälpa dig.

Boxon AB
Grustagsgatan 3
254 64 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5560227067

Sänd till en kollega

0.047