23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Boxon lanserar nästa nischade site - trycktejp.nu

Nästa steg i Boxon’s satsning med nischade siter är trycktejp.nu, en site där kunderna enkelt och direkt online kan beställa tejp med sitt egna unika tryck.

Detta är den andra i raden av tre inplanerade nischade siter, kort efter att ehandelpase.se lanserats.

Efterfrågan på förpackningar med tryck har ökat kraftigt, då fler kunder ser nyttan av att profilera sitt varumärke. Boxon har länge erbjudit sina kunder tryck på flera olika typer av förpackningar, men nu tar vi nästa steg och lanserar siter där kunderna på egen hand laddar upp, väljer färger och beställer sitt unika tryck på förpackningen direkt online.

trycktejp.nu går du igenom två steg med några få val, såsom att välja tejpbredd, häftämne, basfärg samt antal innan du laddar upp ditt tryck. I realtid får du en skiss på hur trycket kommer att se ut. När beställningen är genomförd betalar du med kort eller faktura, och inom ett par dagar får man ett första korrektur.

Andra liknande siter på marknader erbjuder ofta enbart en offertförfrågan, men Trycktejp.nu erbjuder hela lösningen från val av tejp till uppladdning av tryck, förhandvisning och beställning.

Boxon har sedan en tid tillbaka satsat digitalt med e-handel i samtliga nordiska länder, senast i Norge. Under våren kommer både ehandelspase och trycktejp att lanseras i Danmark och Norge, då efterfrågan på detta är minst lika stor i dessa länder som i Sverige.

- Trenden går digitalt och fler kunder ser fördelarna med att kunna göra sina beställningar när som helst och var som helst. Även specialbeställningar med t.ex. kundunikt tryck ska gå enkelt och snabbt, och det kan vi nu erbjuda genom dessa två siter, säger Fredrik Lethin, e-handelsansvarig på Boxon.

De båda nischade siterna drivs i nära samarbete med e-handelsiten BoxonDirect.se, som säljer allt inom emballage och förpackningsmaterial.

Nya siten hittar du på www.trycktejp.nu

Kontaktuppgifter:
Fredrik Lethin, E-commerce Manager, 0706-177696, fredrik.lethin@boxon.com

Boxon AB
Grustagsgatan 3
254 64 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5560227067

Sänd till en kollega

0.047