23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Sträckfilmstester visar besparingar

På Boxon är ditt behov och dina förutsättningar viktiga för oss. Därför har vi inte bara en sorts sträckfilm utan mängder av filmer både för handsträckning och maskinella sträckningar.

Vilken sträckfilm ska man välja? Med ett sträckfilmstest på plats i din miljö kan vi visa på de besparingar som olika sträckfilmer kan ge din verksamhet. Det ger dig ett bra och trovärdigt beslutsunderlag.

En innovation bland våra sträckfilmer är EVOSTRETCH, en maskinsträckfilm med nanoteknologi som ger väldigt hög hållkraft även i tunna kvalitéer. Filmen produceras med hjälp av sju extruders, som simultant bygger upp filmen i 33 lager. Denna framställningsprocedur, tillsammans med pantenterat blandningsrecept, resulterar i en extremt punkteringstålig och försträckningsbar sträckfilm.

Vi kan hjälpa dig att räkna ut hur stor din besparing blir under ett års användning av EVOSTRETCH jämfört med din nuvarande förbrukning.

Boka sträckfilmstest

Sträckfilmstestet är helt förutsättningslöst och innebär inget köptvång. Låt oss tillsammans prova ut den film som passar din verksamhet bäst. Om en beställning därefter görs bjuder vi på tårta!

Boxon AB
Grustagsgatan 3
254 64 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5560227067

Sänd till en kollega

0.031