23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nylansering av BoxonDirect.se

Boxon Direct nylanserar sin webshop och erbjuder därmed marknadens bästa produktsök inom emballage.

Boxon satsar ytterligare på sin webshop inom emballage och förpackningar och väljer nu att nylansera siten efter att en större uppgradering av system, funktionalitet och användarupplevelse gjorts under våren. Det är drygt ett år sedan BoxonDirect.se lanserades i syfte att bredda kundbasen och bättre möta förpackningsbehoven hos mindre företag.

BoxonDirect.se innehåller ett brett standardsortiment på nästan 3000 artiklar inom förpackningar och emballage. Med detta utbud kan webshopen möta de flesta förpackningsbehov på marknaden. Support med god kunskap om sortimentet finns tillgänglig via chat, telefon och mail.

I version 2.0 har mycket handlat om att förbättra redan befintlig sök- och filtreringsfunktion, samt att göra flöde och betalningsprocess enklare och bättre. Fokus är att det ska vara enkelt och effektivt att handla på BoxonDirect.se

- Boxon är en ledande aktör inom förpacknings- och märkningslösningar i Skandinavien och har genom lång erfarenhet utvecklat ett brett sortiment inom både förpackningar och märkning. Genom webshopen når vi fler kunder och utökar samtidigt vårt erbjudande till både nya och befintliga kunder, säger Anders Yllfors, VD på Boxon.

Nästa steg är att lansera webshopen även i Danmark och Norge för att ytterligare stärka den skandinaviska positionen.

- Det finns en stor potential med BoxonDirect.se och efter feedback från kunder kan vi erbjuda en ännu bättre webshop som bättre möter behoven. Fler och fler kunder väljer att sköta sina affärer online och vi är beredda att utvecklas i takt med denna trend, säger E-commerce Manager Fredrik Lethin.

I senaste versionen av BoxonDirect.se har plattformen byggts på Magento i ett samarbete med Caupo, ett Magento-certifierat konsultbolag lokalt placerat i Helsingborg.

Välkommen in till vår nylanserade webshop www.BoxonDirect.se där vi bl.a. har lanseringserbjudanden.

Boxon AB
Grustagsgatan 3
254 64 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5560227067

Sänd till en kollega

0.047