23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Duni Group på Scanpack

Är du redo att göra ditt erbjudande mer hållbart och attraktivt? Låt oss från Duni Group introducera dig för de senaste produkterna med banbrytande material och minsta möjliga klimatpåverkan i fokus.

Duni Group är väldigt glada att äntligen få återvända till Scanpack!

Om Duni Group
Duni Group är marknadsledande inom hållbara och innovativa koncept för för det dukade bordet och take-away. Vi erbjuder högkvalitativa och miljövänliga produkter som servetter, dukar och ljus, tillsammans med förpackningar och förpackningssystem för take-away. Duni Group är noterat på NASDAQ Stockholm.

Med en värderingsdriven organisation och passionerade kollegor strävar vi efter att leda vår bransch mot en värld där vi ger mer än vi tar för att alla människor ska kunna njuta av god mat, välmående och samvaro – idag och för framtida generationer.

På Scanpack kan du förvänta dig:

Vi kommer att visa och prata om det senaste inom hållbara produkter för det dukade bordet och matförpackningar. Många är vi som nu ställt om våra verksamheter efter förbudet mot engångsplast. Duni Group har länge jobbat för att dra ner på användandet av fossila plaster. Därför kan du vara säker på att vi har ett miljöanpassat alternativ för just dina behov när det gäller take-away och bordsdukning.

Vi kommer dessutom att visa upp några våra Duniform-maskiner. Duniform är ett koncept som är enkelt, hygieniskt och som motverkar spill. Ett perfekt koncept för både maten i delikatessen, som take away. Nyligen har vi lanserat en rad alternaitv fiber- och pappersfomar, men även formar av återvunnen plast. 

Monter D02:12 ska du besöka om du vill ta steget mot en mer hållbar verkamhet.

Kan du inte vänta? Läs mer om oss på dunigroup.se

 

Duni AB
Hallenborgs gata 1a, 6 vån
211 19 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5565367488

Kontaktperson

MJ
Marcus Johansson
Marketing Manager
marcus.johansson@duni.com

Sänd till en kollega

0.047