23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Eco-fill by Boxon - en miljövänlig utfyllnad

Eco-fill är pappstrimlor producerade av 100 % ren och fin wellpapp från produktionsspill. Strimlorna är perfekta att använda som utfyllnad i många olika typer av kartonger och kan återanvändas eller återvinnas helt tillsammans med annan wellpapp.

Efterfrågan på olika typer av miljövänligt- och stötdämpande material för utfyllnad i kartonger ökar stadigt, och nu lanserar Boxon ännu ett - Eco-fill. 

För dig med företag med en stark miljöprofil är detta emballage ett utmärkt val och packningen blir dessutom väldigt estetiskt tilltalande.

Produkten levereras i en låda med måtten 585 x 395 x 520mm.

Björn Jarenbäck, Eco-fills uppfinnare!
På Boxon satsar vi på nytänkande och uppmuntrar våra medarbetare att komma med förslag på innovation och förbättringar. 

Hållbara idéer och förslag gillar vi särskilt mycket! 

Så här berättar Eco-fills upphovsman, Björn Jarenbäck, Account Manager på Indoor Sales, om hur tanken till materialet kom till:

"När vi valde att plocka bort ”frigolitchips” ur sortimentet av miljöskäl blev det ett tomrum. Många kunder ville ha ett färdigt utfyllnads-material som inte krävde att de investerade i en maskin.

Vad skulle vi kunna hitta på som både var miljömässigt försvarbart och gav kunden och slutanvändaren en smidig produkt att återvinna? Så föddes idén till Eco-fill by Boxon."

Läs mer om Eco-fill

Boxon AB
Grustagsgatan 3
254 64 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5560227067

Kontaktperson

MG

Sänd till en kollega

0.032