23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

KUKA Nordic och LKN i nytt partnerskap

| Medlemsnyhet | Företag KUKA Nordic AB

KUKA Nordic startar samarbete med en av Sveriges ledande leverantörer av automatiserade produktionssystem och lösningar – LKN Industriautomation. produktionssystem och lösningar – LKN Industriautomation.

– Samarbetet innebär att vi stärker vårt erbjudande på marknaden. LKN är, sedan länge inom fordonsindustrin, en mycket stark aktör och denna erfarenhet kan de också ta med sig till övrig tillverkningsindustri, säger Lars Cardemar, Area Sales Manager på KUKA Nordic.

Göteborgsbaserade LKN är det senast tillkomna bolaget i KUKA:s nätverk av systempartners.
I nästan 35 år har LKN skräddarsytt automationslösningar åt sina kunder som sedan många år finns inom fordonsindustrin och i allt högre grad även i andra industrisegment.
–  KUKA har ett mycket bra produktsortiment och bra service och för oss  innebär samarbetet att vi får tillgång till ett välrenommerat robotmärke. Tillsammans kan vi lösa kundbehov på ett kostnadseffektivt och säkert sätt samtidigt som vi kan erbjuda kompetensutveckling åt våra anställda, säger Fredrik Boberg, vd på LKN Industriautomation.
Gemensamt för de båda bolagen är strävan att alltid leverera produkter och kompetens som gynnar slutkunderna.
–   Vårt samarbete kommer att innebära en breddad kundbas och applikationsbredd som tillsammans med bra support kommer att ge våra kunder attraktvia lösningar, säger Lars Cardemar och Fredrik Boberg.
Den geografiska närheten är yttterligare fördelar som kommer att underlätta det  gemensamma arbetet. 
– LKN kan tillföra kunnande och expertis inom robotprogrammering, simuleringar och inte minst försäljning av projekt som stärker oss båda på marknaden, konstaterar Lars Cardemar och tillägger avslutningsvis:
–  Vi har också riktigt trevligt tillsammans!


Fakta
LKN Industriautomation är en av Sveriges ledande leverantörer av automatiserade  produktionssystem och lösningar, historiskt mest inom Body In White. Bolaget som har funnits sedan 1986 håller till i Askim, Göteborg och har 16 anställda. Kunderna finns sedan många år främst inom fordonsindustrin samt inom tillverkningsindustrin.
Läs mer på  https://www.lknindustri.se/sv

Om KUKA Nordic
KUKA är ett globalt automationsföretag med en omsättning på cirka 3,2 miljarder euro och cirka 14 200 anställda. Som en ledande global leverantör av intelligenta automatiseringslösningar erbjuder KUKA sina kunder allt från en enda källa: från robotar och celler till helautomatiserade system och arbetar på marknader så som fordonsindustrin, elektronik, allmän industri, konsumentvaror, e-handel / detaljhandel och sjukvård.
KUKA-koncernen har huvudkontor i Augsburg, Tyskland.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KUKA Nordic AB

A Odhners gata 15
421 30 Västra Frölunda
Sverige
KUKA Nordic AB

Sänd till en kollega

0.078