23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

KUKA Nordic AB

Everything that moves in automation comes from KUKA Roboter.

Kreativitet, innovation och förmåga att vara dynamisk är receptet på ekonomisk framgång och en marknadsledande position. Dessa bygger i sin tur på en vision, som å ena sidan innebär en förståelse för kundens behov och en förmåga att kunna möta dessa och som å andra sidan innebär att vi redan idag känner till de utmaningar som både människor och maskiner kommer stå inför i framtiden.

Robotar blir ett alltmer vedertaget element när det gäller automatisering. Detta sker parallellt med utvecklingen av robotens funktionalitet, vilket har lett till nya användningsområden i, runtomkring och utanför bilindustrin. Roboten kan skruva, sortera, paketera, svetsa, hälla, limma, borra... i stort sett sagt vad som helst. Dessa olika sysslor utför den dessutom mer produktivt än vad som är möjligt med mer traditionella metoder.

Människor och maskiner

Ett viktigt led i den pågående utvecklingen av robotarna är utvecklingen mellan människa och maskin. I denna anda arbetar KUKA intensivt med att ytterligare förbättra olika säkerhetsstandarder, vilka i framtiden kommer att göra det möjligt för människor och robotar att arbeta tillsammans - t.ex. i bilindustrin vid installation av säten eller andra detaljer. Detta kommer även att öppna upp nya användningsområden av robotar, som t.ex. KUKA Robocoaster.

Nätverk

KUKA Robot Group:s kundservice utökas och förstärks ständigt genom tillkomsten av nya dotterbolag. Detta innebär i sin tur att våra kunder kan åtnjuta en lokal närvaro i nästan hela världen. Vidare, så har KUKA:s program för systempartners implementerats med målsättningen att etablera ett globalt nätverk av kompetenta och licensierade systempartners. Detta kommer möjliggöra KUKA Robot Group:s etablering som en kompetent partner med lösningar för alla industrier och tillämpningar. KUKA Robot Group kommer således att vara i en position att förse sina kunder med proffesionella lösningar, skräddarsydda för deras speciella behov - överallt i hela världen. Med en uppbackning av sitt starka moderbolag, KUKA

KUKA Nordic AB
A Odhners gata 15
421 30 Västra Frölunda
Sverige
VAT nummer: SE5562540723
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.033