23948sdkhjf

Rekordintresse för Pack Point Nordic - Hallå där, Per-Stefan Gersbro!

På onsdag är det dags! Då samlas förpackningsbranschen på Brygghuset i Stockholm för konferensen Pack Point Nordic, under ledning av Per-Stefan Gersbro från Paccedo.

Hur ser läget ut inför Pack Point Nordic

Vi närmar oss den åttonde upplagan av Pack Point Nordic, en konferens som ursprungligen kallades “Livsmedelsförpackningar i fokus”. Även om livsmedel är centrala inom förpackningsområdet för snabbrörliga konsumentvaror, sträcker sig vårt fokus längre än så. Vi välkomnar intressenter från olika branscher, alla delar av värdekedjan i hela Norden. Deltagarantalet ökar varje år och nu den 24 april samlas hela 170 personer på Brygghuset. Pack Point Nordic är en mötesplats där vi delar kunskap, erfarenhet och nytänkande – allt med syfte att utveckla förpackningens design och funktion. Det mest värdefulla är att träffas och inte minst ha kul. Det är då magin sker och vi tillsammans tar steg framåt.

Vad kan deltagarna förvänta sig?

Deltagarna på årets Pack Point Nordic kan förvänta sig en dynamisk och inspirerande konferens. Vi kommer att utforska aktuella ämnen som den nya förpackningsförordningen, skapandet av en hållbar, cirkulär och resurseffektiv värdekedja samt producentens, handelns och konsumentens roll i omställningen. Dessutom kommer vi att ta del av det senaste inom material-, förpacknings- och återvinningsområdet.

Under konferensen kommer vi att möta 17 sakkunniga talare, som garanterat kommer att ge oss nya perspektiv. Vi kommer att diskutera aktuella regelverk, resurseffektiva lösningar, hur designen av förpackningar kan bidra till hållbarhets- och miljömål och vad som väntar runt hörnet.

Våra 14 partners spelar en ovärderlig roll i konferensen. Deras engagemang och närvaro är avgörande för Pack Point Nordic. Det blir fullt hus på K-märkta Brygghuset, i en miljö som kommer att vibrera av kunskap och nätverksmöjligheter.

Vad har du själv för förväntningar på konferensen?

Jag förväntar mig en riktigt givande, rolig och lärande dag. Det är oerhört kunniga talare, partners och deltagare som gästar Pack Point Nordic. Jag ser fram emot berikande samtal på scen och i minglet mellan partnerborden. Det kommer att bli mycket intressant att få ta del av tankar kring utmaningarna vi står inför. Varje utmaning innehåller möjligheter. Jag är övertygad om att meningsutbyten på scen och interaktionen mellan deltagarna kommer att inspirera till nya idéer, som leder förpackningsutvecklingen framåt. Väl mött på Pack Point Nordic 2024!

Tack Per-Stefan Gersbro!

Pack Point Nordic är fullbokat! Men, ge inte upp. Anmäl dig som vanligt på www.packpointnordic.se, om du är intresserad av att vara med. Det blir alltid återbud. Först till kvarn får de lediga platserna. Hoppas vi ses på Brygghuset i övermorgon!

Artikeln är en del av vårt tema om Pack Point Nordic.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062