23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Regbox- smidig och flexibel lösning för personalliggare

Tillbaka till företagsprofilen.

Regboxen är en smidig och flexibel lösning för personalliggare på alla typer av byggarbetsplatser. Allt du behöver för att komma igång med en komplett elektronisk närvaroregistrering är ett vägguttag, ID06-kort och webbtjänsten Infobric Ease.

Säker

  • Uppfyller Skatteverkets regler för elektronisk personalliggare
  • Registrering med ID06
  • Utvecklad för användning i byggmiljö
  • Industriklassad

Enkel

  • Enkel montering
  • Enkel administration
  • Underhållsfri

Flexibel

  • Användbar på alla typer av byggarbetsplatser
  • Många möjligheter att bygga ut systemet med fler funktioner
  • Hyr eller köp

Komplett personalliggare på några minuter
Sätt i kontakten i vägguttaget och din regbox är redo att användas. In- och utregistreringen görs sedan snabbt, säkert och beröringsfritt med ID06-kort. Du lägger till de personer som ska kunna registrera sig i personalliggaren i webbtjänsten, eller så ställer du in att de registreras automatiskt i liggaren första gången de checkar in på regboxen med sitt ID06-kort. Använder du regboxens autoläge är det minimalt med tid du behöver lägga på administration av din personalliggare.

För alla typer av byggarbetsplatser
Du kan använda regboxen som en fast registreringsstation eller flytta runt den om arbetsplatsen är spridd geografiskt. Den robusta konstruktionen är industriklassad och utvecklad för att tåla de tuffa förutsättningar som råder på en byggarbetsplats. Du kan placera regboxen såväl utomhus (i alla väder) som inomhus.

Enkel administration i webbtjänsten
Anslut din regbox till webbtjänsten Infobric Ease och få full koll på vilka som befinner sig på din byggarbetsplats och åtkomst till din personalliggare var du än är. Du loggar in i tjänsten via din dator, surfplatta eller smarttelefon och kan med ett knapptryck få fram en elektronisk  närvaroförteckning till Skatteverket eller rapporter som t ex UE-lista. Inträffar det en olycka får du snabbt fram en återsamlingslista.

När du väl använder tjänsten är det enkelt att aktivera fler funktioner som ökar säkerheten och effektiviteten på din byggarbetsplats. Här kan du läsa mer om möjligheterna med Infobric Ease.

Hyr eller köp din regbox
Välj den lösning som passar din byggarbetsplats bäst. Du kan hyra din regbox hos en av våra partners eller köpa den direkt av oss.

Läs mer på infobric.se

 

Fakta om Infobric AB

Adress
Infobric AB
Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping

Region
Sverige
Jönköpings län
Jönköpings kommun

Telefon: +46 036 – 34 03 02

VAT nummer: SE5566462940

Kontaktpersoner

Hampus Gustafsson

Sänd till en kollega

0.062