23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Innovativa förpackningar producerat av RPC Superfos

Tillbaka till företagsprofilen.

RPC Superfos utvecklar och producerar användarvänliga plastförpackningar av hög kvalitet till produkter som används varje dag genom hela livet, allt från livsmedel, mejeriprodukter till kosmetik, olja och målarfärg.

RPC Superfos är marknadsledande och har 8 fabriker runt om i Europa. RPC Superfos har ett av marknadens bredaste produktsortiment av formsprutade förpackningar som uppfyller kraven från Europas ledande livsmedelsproducenter och övrig industri.

Strategin är baserad på ett starkt engagemang inom produktutveckling vilket är grunden till att RPC Superfos ständigt kan presentera nya produkter och produktförbättringar av hög kvalitet med fokus på användarvänlighet och design. Detta har resulterat i flera nya förpackningskoncept som givit livsmedelsindustrin och övrig industri nya möjligheter att presentera sina produkter och varumärken även inom segment som traditionellt dominerats av metall- och glasförpackningar.

Nya förpackningskoncept med minimal miljöbelastning spelar en allt viktigare roll och RPC Superfos tar naturligvis sin del av ansvaret inom detta område och har gjort så under de senaste åren. Vårt mål att minska CO2 utsläpp är en naturlig del i vårt dagliga arbete och fokus. Vi använder bara råmaterial som kan återvinnas altenativt förbrännas med minimal belastning på miljön och vi har med framgång minskat vår användning av energi och miljöbelastande resurser i vår tillverkning.

Fakta om Berry Superfos

Adress
Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 59111110

Fax: +45 59111212

VAT nummer: DK43239511

Anställda: 3700

Certifikat: BRC/IoP, FSC, ISO 14001, ISO 9001

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Ulla Vennervald Nielsen
Avdelning: Head Office
Yrke: Executive Assistant & HR Coordinator
Telefon: +45 59111151

Sänd till en kollega

0.063