23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

Industriella ugnar - efterhärdning av elastomer- och plastartiklar

Förfallodatum
den 23 maj 2024
Skick
Ny
Tillverkare
SERMAC
Modell
CDTM COMBY

Tillverkar ugnars som anpassas efter kundens behov och önskemål.

Sermac har stor erfarenhet inom elastomersektorn, tack vare den kompetens som förvärvats under över 20 års samarbete med företag i det lokala industridistriktet, specialiserade på gummibearbetning, samt med ett flertal internationella partners verksamma på global nivå.

Specifika ugnar för efterhärdning och vulkaniseringsbehandlingar av gummi, gummi-metall, svampgummi, silikon, viton, o’ring, etc.

Statiska ventilerade kammarugnar, föreslagna i "gummi"-versionen, med specifika tillbehör för efterhärdning och vulkaniseringsbehandlingar. Möjlighet att sätta in vagnar med brickor, korgar mm från golvet. Ugnarna sträcker sig från 600 till 10 000 liter och över.

Industriella elektriska ugnar med roterande korg – för värmebehandlingar upp till 260°C.

Ventilerade elektriska ugnar CDTM RUBBER med roterande korg, designade och tillverkade specifikt för att utföra de bästa "POST-CURING"-cyklerna av elastomerer (gummi, Viton och silikon). De termiska cyklerna som utförs av dessa ugnar säkerställer bästa homogenitet, planhet och rakhet hos de behandlade föremålen. Ugnarna varierar med volymen på den roterande trumman från 75 till 300 liter

Ugnar utrustade med en roterande korg rekommenderas särskilt där det är nödvändigt att säkerställa god planhet, speciellt för packningar eller rundade produkter.

Ugnarna i Comby-sortimentet har den stora fördelen av produktionsflexibilitet, att de kan användas både som roterande ugnar, genom användning av en roterande korg monterad på en utdragbar vagn, och som statiska ugnar med möjlighet att införa vagnar med brickor.

PU Consulting AB
Ventilgatan 6
212 41 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5568599293

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.093