23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

PU Consulting erbjuder "köp 80% mindre nytt lösningsmedel med egen recycling" Ny Automatisk LM120

Förfallodatum
den 16 mars 2024
Skick
Ny

Ny Automatisk - LM120  med enkel tömning av restprodukt, se bild 
Ytterligare ett exempel på hur vi med kund anpassar efter önskemål för att passa in i dagens process med minimal och enkel hantering för anställda. 

Skyll inte på att era anställda inte vill !  idag är pappa och farfar motiverade att påverka och hjälpa till    "- Kul att jag som farfar kan bidra med bättre miljö ! " 

Du är inte ensam ! - Idag är det inte många som har koll på företagets process med lösningsmedel och kostnader för avfall - Stora miljövinster och samtidigt mindre inköp av råvara - vi hjälper er att se möjligheterna ! 

Lösningsmedel skickar ni idag som "farligt avfall" dvs mycket dyr RECYCLING - varför ? 

 • Med rätt utrustning  får ni tillbaka nästan 100% av ert lösningsmedel från ert flytande avfall. Ni  minskar därmed era inköp av nya lösningsmedel med ca 80 %  samt minskar kostander för destruktion med ca 80% (kund exempel)
 • ROI 4-12 månader
 • Rest produkt som är utan lösningsmedel  är inte  "farligt avfall" och kan kastas med vanliga sopor.
 • Lönsamt även med mindre volymer på tex laboratorier
 • Även trasor med lösningsmedel kan vi återanvända lösningsmedel och utan lösningsmedel är det inte "farligt avfall" ! 

•  Många olika lösningsmedel - Vi hjälper er även välja bättre STARKARE och GRÖNARE lösningsmedel för att optimera er process och inköp.... nu kan ett dyrt lösningsmdel vara totalt billigare för er ! 

Produkter som innehåller lösningsmedel  - vi hjälper er även att se över era produkter och inköp av produkter innehållande lösningsmedel för att med era leverantörer optimera dvs  bäst och lönsammast för er och miljön.

ROI - Return on investment - vi anpassar kalkyler för er,  för att hjälpa er att enklare  inte bara se avbetalningstiden utan även totala vinsten samt hur framtida förändringar påverkar . Kunder som tidigare köpte in stora mängder  lösningsmedel per år som idag klarar sig helt utan kan ha totala besparing på > 100.000 EUR per år !
Hur är det möjligt ?   återvänder idag avfallet innehållande lösningsmedel "farligt avfall" och  behöver då inte köpa in nytt lösningsmedel, dyra destruktionskostnader samt fraktkostnader 

• Även stora kunder som har möjlighet att skicka stitt avfall gratis till RECYCLING - produkt använs som bränse av tex sopor kan trots utan sk dyra RECYCLINGS kostnader räkna hem stora fördela och snabb ROI med nya stora anläggningar.  Idag är motivationen bätter hos personalen då barnens och barnbarnen framtida miljö är viktig för alla.

Minimal CO2 avtryck i miljön - glöm inte,  Ni sparar mycket pengar och samtidigt gör ni en mycket stor miljöförbättrande åtgärd .

 • midre ny råvara
 • mindre transporter 
 • mindre CO2 avtryck 
 • ...... fråga er miljöavdelning   (detta är vad myndigheterna efterfrågar) 
 • ...... fråga er marknadsförings ansvarig (detta är vad kunderna eftefrågar) 
   

Vi har DEMO utrustningar ni kan prova 

Läs mer om olika maskiner>>

Priser och tillgänglighet kan snabbt förändras dvs pris och leveranstider på PU Consulting AB s faktura gäller !

PU Consulting AB
Ventilgatan 6
212 41 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5568599293

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.063