23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Packa smart inför flytten

Man kan med fördel titta efter lägenheter på BostadsZonen. Det är dock inte alltid så lätt att hitta en lägenhet som ligger geografiskt rätt och som dessutom uppfyller ens krav. Många som vill hyra lägenhet stockholm, Göteborg och Malmö blir varse om ganska snabbt att det råder bostadsbrist och att det många gånger tar ganska lång tid att hitta den lägenhet man söker efter.

På BostadsZonen kan man hitta lägenheter i storstäderna såväl som i de mindre orterna i Sverige. Ibland kanske man måste sänka sina krav när man letar efter ett boende, speciellt om man har ont om tid. Tillhör man en av dem som har lyckats hitta en lägenhet så kan det vara en god ide att börja organisera sin flytt i tid, det tar nämligen betydligt längre tid än man tror och man har oftast mycket fler saker som ska packas ner än man trodde. 

Packa sakerna rätt

När man väl har lyckats hitta sin bostad på BostadsZonen så är där en hel del som ska packas ner och man vill gärna att sakerna kommer fram till den nya bostaden i samma skicka som de var. Det är viktigt att packa rätt för att sakerna inte ska fördärvas eller gå i sönder. Det är också bra att inte packa sina flyttlådor för tungt eftersom man då riskerar att de går i sönder i botten och allt innehåll åker ut. 

De saker som man är rädd om och som är extra ömtåliga behöver packas ordentligt och med en varsam hand. Har man originalförpackningar kvar så är det bäst att packa i dom. Ofta har man dock inte det och då kan det vara bra att investera i bubbelplast eller silkespapper. Det är bäst att packa varje föremål för sig, det minskar risken för att de ligger och trycker mot varandra och på så sätt går sönder.

Se alltid till att det inte finns tomt utrymme i flyttlådorna, det gör nämligen att sakerna rör på sig när man flyttar och har man otur håller de inte. Papper, mindre klädesplagg och polystyren pärlor kan vara bra att vaddera med. Innan man ställer undan lådan så kan det vara bra att göra ett skaktest, om något rör sig inne i lådan så är den inte tillräckligt bra packad. 

Organisera och underlätta

För att underlätta för sig själv under flytten samt när det är dags att packa upp, är det bra att märka kartongerna. Märk gärna både vad lådan innehåller samt vilket rum den ska placeras i. Rita också en pil på kartongen för att göra de som flyttar den uppmärksam på vilket håll som är upp. Är det ömtåliga saker i kartonger bör det också stå med fet text.

Sänd till en kollega

0.046