23948sdkhjf

Pack Point Nordic 2023

Plats: 7A Posthuset, Vasagatan 28, Stockholm
Datum: 25 maj > 25. maj 2023

Pack Point Nordic 2023
– Mötesplats Förpackningar


Pack Point Nordic är en mötesplats för aktörer i förpackningarnas värdekedja. En gång om året i maj träffas och diskuterar ledande beslutsfattare och experter förpackningarnas betydelse ur en mängd perspektiv; funktionalitet, klimatavtryck och hållbarhet, design och kommunikation och effektivitet i värdekedjan, för att nämna några.

På senare tid har lagstiftning kring förpackningar blivit alltmer betydande för förpackningsutveckling med fokus på resursoptimering och återvinning. Pack Point Nordic belyser med hjälp av experter från myndigheter, forskningsinstitutioner, standardiseringsorgan och branschföretag denna utveckling på förpackningsområdet. Är du inköpare, produktutvecklare, designer eller konstruktör, hållbarhetschef eller kvalitetschef eller någon annan i värdekedjan för förpackningar är din dag på Pack Point Nordic välinvesterad tid.

Vi ses i Stockholm den 25 maj!
Nyheter om/från eventet

Konsekvensanalys saknas när nya krav ska uppfyllas! Hallå där, Filip Ekander!

den 21 mars 2023 08:01

Den 25 maj är det åter dags för förpackningsbranschen att samlas på Pack Point Nordic i Stockholm. En av talarna är Filip Ekander, hållbarhetsansvarig vid Svensk Dagligvaruhandel.

När är återanvändbara förpackningar bäst för miljön? Hallå där, Åsa Stenmarck!

den 16 mars 2023 09:09

Den 25 maj är det dags igen för förpackningsbranschen att samlas på Pack Point Nordic i Stockholm. En av talarna är Åsa Stenmarck från Naturvårdsverket.

Intressant framtid för flexibla plastmaterial!  Hallå där, Ola Svarfvar!

den 14 mars 2023 08:28

Den 25 maj är det åter dags för förpackningsbranschen att samlas på Pack Point Nordic i Stockholm. En av talarna är Ola Svarfvar, Area Sales Manager vid Schur Star System.

Fibern som ska ersätta engångsplasten: Hallå där, Sanna Fager!

den 9 mars 2023 08:08

Den 25 maj är det åter dags för förpackningsbranschen att samlas på Pack Point Nordic i Stockholm. En av talarna är Sanna Fager från PulPac.

Berry hjälper Tine att nå sina hållbarhetsmål

den 8 mars 2023 15:45

Berry ska hjälpa den norska mejeriproducenten Tine att producera förpackningar med återvunnen PP, ett steg på vägen för Tine att uppnå sin hållbarhetsstrategi.

Sänd till en kollega

0.062