23948sdkhjf

Pack Point Nordic 5 maj 2022

Plats: 7A Posthuset, Stockholm
Datum: 5 maj > 5. maj 2022

Om Pack Point Nordic

Pack Point Nordic belyser aktuella frågor för såväl konsumentförpackningar, verksamhetsförpackningar (B2B), som e-handel och transporter med fokus på nya lösningar för en smartare förpackningsanvändning.

Ur Innehållet
• Förpackningskommunikation
• Klimatmärkning
• Hållbart cirkulär
• Nya förpackningslagar
• Forskning & utveckling
Nyheter om/från eventet

Hallå där Anette Löhnn!

den 3 maj 2022 14:40

På torsdag den 5 maj hålls den årliga förpackningskonferensen Pack Point Nordic i Stockholm. Huvudsponsor är Förpackningsinsamlingen, FTI, vars stöd är ett viktigt bidrag för konferensens genomförande, samtidigt bidrar man till att lyfta en av de viktigaste frågorna för förpackningar just nu. Marknadschef Anette Löhnn talar i det inledande temapasset ”Hur når vi cirkularitet”.

Ikeas förpackningsstrategi i ett nötskal

den 28 april 2022 15:31

”En produkt är lika med en förpackning”

Hallå där Lisa Wahlström!

den 25 april 2022 07:00

Vi fortsätter vår serie med talarintervjuer inför Pack Point Nordic. På torsdag nästa vecka strålar flera av landets ledande beslutsfattare inom förpackningar samman för att diskutera framtidsfrågor. En av dem är Lisa Wahlström kommunikations- och hållbarhetsdirektör på Coca-Cola Europacific Partners.

  Hallå där Ingrid Näsström!

den 21 april 2022 08:29

Ingrid Näsström är VD på Svensk Returkartong som ser till att alla produentansvariga förpackningar av pappersfiber samlas in och återvinns till nya produkter. Hon är en av talarna på Pack Point Nordic i Stockholm den 5 maj.

Hallå där Berina Kasapovic!

den 19 april 2022 07:44

Du deltar som talare på Pack Point Nordic den 5 maj i Stockholm. Det ser vi fram emot! Du är Sustainability & Development Engineer på Graphic Packaging International.

Sänd till en kollega

0.078