23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

3nine Industries AB

3nine är ett svenskt företag som utvecklar lösningar för rening av processluft. Den revolutionerande tekniken som är baserad på lamellseparering, möjliggör en extremt hög reningsgrad i ett mycket kompakt format. Till skillnad från traditionell filterteknik, är 3nines oljedimavskiljare förknippade med ett minimum av underhåll.

Lamellsepareringstekniken uppfanns för över 100 år sedan. Över det senaste årtiondet har 3nine vunnit en stor andel globala patent och har idag cirka 100 st inom lamellseparering.

Ägarstruktur
3nine är delägt av Sagri Development. De är en del av Grimaldi Industri Group, en familjeägd koncern som ägs och leds av Salvatore Grimaldi. Övriga minoritetsägare är 3nines ledning och anställda, Christoffer Kurpátow och Tommy Henningsson.

Grimaldi Industri AB
 Grimaldi Industri AB är moderbolag i Grimaldi Industri Gruppen. Grimaldi Industri AB är huvudägare av 3nine AB och har gett bolaget en stark finansiell ställning sedan 2001. Ett företag inom koncernen är Cycleurope, en av Europas ledande cykeltillverkare med märken som Crescent, Monark, Bianchi, DBS, Peugeot, Kildemoes och Puch. Bland övriga innehav i koncernen märks de helägda bolagen Plockmatic International, Karlsson Spools, Grimaldis Mekaniska Verkstad och Monark Exercise. Grimaldi Industri Group har 1 700 anställda och omsätter ca 2 500 miljoner SEK.

Se allaNyheter

Se allaSenaste produkter

Fakta om 3nine Industries AB

Adress
3nine Industries AB
Box 1163
131 27 Nacka Strand

Region
Sverige
Stockholms län
Nacka kommun

Telefon: +46 (0)8 - 601 35 40

VAT nummer: SE5565745394

Kontaktpersoner

André Nordgren
Christian Reyer
Karl Eliasson
Martin Köchl
Sarah Storthors

Sänd till en kollega

0.159