23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Svenska Mässan Gothia Towers AB

Varje år väljer cirka 2 miljoner människor från hela världen att komma till Svenska Mässan och Gothia Towers för att mötas, äta och bo, utveckla affärer, produkter eller idéer. Hos oss hittar du allt från hotell, butiker, teater, spa och restauranger till mässhallar och olika typer av mötesarenor. Allt samlat under ett tak. Vår vision är att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen.

Som besökare hos oss är du också besökare i Göteborg. Vårt cityläge placerar dig i hjärtat av staden, med dess utbud precis utanför dörren. Genom ett nära samarbete med stadens andra organisationer såsom akademin, Göteborgs näringsliv, kulturorganisationer och våra grannar på evenemangsstråket skapar vi en fantastisk helhetsupplevelse med det bästa Göteborg har att bjuda på.

Oavsett om ditt besök hos oss är affärsmässigt genom en mässa, ett möte eller en kongress, lustfyllt genom en spektakulär show, smakrikt genom ett restaurangbesök eller lugnt och stilla med nära och kära, hoppas vi att resultatet blir detsamma: en minnesvärd upplevelse som gör att vi ses igen.

Varmt välkommen!

Svenska Mässan Gothia Towers AB
Mässans Gata / Korsvägen
412 94 Göteborg
Sverige
VAT nummer: SE5590808290
+46 (0)31-708 80 00
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031