23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Swematec AB

Swematec har nischat sig mot maskiner för plåtbearbetning och jobbar tillsammans med sitt dotterbolag Göinge Montage vilket ger små omkostnader, något som i en förlängning givetvis kommer kunderna till del.

Swematec-gruppen

I dotterbolag finns verksamhet för lokal industriservice samt lego- och underhållsarbeten. Här används Swematecs utrustning i produktion, samt service-resursen används för installation och underhåll av Swematecs produkter.
Det ger besparing då vi har "demomaskiner utan utställningshall". Detta ger en kostnadseffektivitet, såväl som både bredd och djupgående kunskap om våra produkter.

Vi har även inom företagsgruppen affärsområde inom specialmaskiner, inkluderat en specialiserad verksamhet med avancerade småseriemaskiner och produktion av detaljer för förpackningar i trä och plywood. Här finns såväl mekanisk kunstruktion som automation och lång erfarenhet av inbyggnad av Swematec produkter i högautomatiserade produktionsliner.

Inom gruppen finns också tradingverksamhet för legoarbete inom skärande bearbetning och lättare verktyg. Vi har även ett lokalt kontaktnät av underkonsulter som vi själva växlar upp med vid projekt.

 

Se allaSenaste maskiner

Fakta om Swematec AB

Adress
Swematec AB
Industrigatan 10
281 41 Hässleholm

Region
Sverige
Skåne län
Hässleholms kommun

Telefon: +46 730-420 966

VAT nummer: SE556925450001

Kontaktpersoner

Anders Johansson Anders Johansson
Telefon: +46 730420966

Sänd till en kollega

0.16