23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Lundgren Machinery AB

AB Lundgrens Mekaniska Verkstad bildades 1912 i Malmö. Då bestod tillverkningen av komponenter och maskiner, bland annat Malmös första sopmaskin tillverkades. 1982 gick flyttlasset till Hjärup där vi fortfarande finns kvar. IBS (Ingenjörs Byrån Schneider AB) förvärvas 1998.

Lundgren Machinery AB tillverkar förpackningsmaskiner och annan apparatur till främst livsmedel- och läkemedelsbranschen. Vi drivs av nytänkande och bygger våra lösningar på lång erfarenhet. Våra högteknologiska maskiner baserar sig på vår kompetens inom mekanik, pneumatik, automation och elektronik. Därför blir de också mycket användarvänliga, ergonomiskt riktiga, har lång livslängd och en hög driftsäkerhet. Egenskaper som bidrar till en mer kostnadseffektiv produktion för dig som kund.

Vi servar även andra branscher med maskiner genom kontraktstillverkning. Du beställer – vi levererar

Har du en färdig produkt? Det kan vara en nyutvecklad produkt eller en produkt som funnits på marknaden en tid. I vilket fall som helst så kan vi erbjuda dig en effektiv produktion och ta hand om hela kedjan från beställning till leverans. Givetvis kan vi även delta i olika förbättringsprojekt för produkten i ett nära samarbete hjälper vi er att bli kostnadseffektiva.

Fakta om Lundgren Machinery AB

Adress
Lundgren Machinery AB
Ynglingavägen 62
245 65 Hjärup
Se på karta

Region
Sverige
Skåne län
Staffanstorps kommun

Telefon: +46 040462500

Fax: +46 040-462236

VAT nummer: SE5562079359

Anställda: 1-4

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Benny Backheim

Sänd till en kollega

0.078