23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Presona AB

Presona AB är en av världens ledande konstruktörer och tillverkare av balpressar med förpressteknik för effektiv balning av de mest skiftande material, från papper och plast till hushålls- och verksamhetsavfall. Produktsortimentet omfattar också lufttransportanläggningar för grafisk industri och pappers- och förpackningstillverkare.

Vi finns i Tomelilla i södra Sverige med närhet till kontinenten. Huvudkontor och fabrik huserar i moderna och luftiga lokaler där arbetsmiljön har prioriterats. Vi har ett effektivt produktionsflöde och samarbetar med etablerade underleverantörer för att säkerställa kvaliteten i alla led.

Presonas säkerhets- och miljötänkande genomsyrar verksamheten – våra medarbetares arbetsmiljö ska vara säker. Vi har som ett absolut krav att den utrustning vi levererar alltid ska erbjuda kunden största möjliga trygghet.

Presonas utrustning finns (nästan) överallt. Vi har levererat balpressanläggningar, spånsugsystem och sorteringsanläggningar till mer än 65 länder över hela världen.

Nyheter

Senaste jobb

Fakta om Presona AB

Adress
Presona AB
Nygatan 39
273 36 TOMELILLA

Region
Sverige
Skåne län
Tomelilla kommun

Telefon: +46 041719900

Certifikat: ISO 14001:2015, ISO 9001:2015

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Jesper Hultqvist

Sänd till en kollega

0.157