23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Haimer

Haimer

HAIMER är ett familjeägt, medelstort  företag beläget i Igenhausen, Bayern nära Augsburg, Tyskland. Vi designar, tillverkar och säljer innovativa, hög-precision produkter för skärande bearbetning samt för andra branscher, inklusive fordons-, flyg-, energi-, järnvägs- och konventionell bearbetning. Bredvid vårt stora utbud av verktygshållare i alla populära gränssnitt och längder, inklusive våra krymp- och balanseringsmaskiner, liksom våra 3-D sensorer, solida hårdmetall fräsar omfattar vårt program även Microset förinställare.

Av cirka 700 anställda över hela världen, arbetar 450 på vår huvudanläggning i Igenhausen där vi har de modernaste maskinerna och en hög grad av automatisering. På vår andra HAIMER produktionsanäggning i Bielefeld, som har 50 anställda, tillverkas HAIMER Microset förinställare. Våra erfarna, dynamiska och högt kvalificerade medarbetare garanterar den högsta kvaliten "made by HAIMER."

Som ett aktiv lärlingsföretag, med nästan 50 lärlingar där de flesta blir anställda, har HAIMER möjlighet att säkra sina framtida duktiga medarbetare och uppfylla sitt bidrag till att ytterligare utbilda unga vuxna, samt att säkra framtiden för vår tyska tillverkningsenhet.

Som marknadsledare i Europa inom området för verktygshållare, med en daglig kapacitet på ca. 2.000 verktygshållare, är det väldigt viktigt för oss att hålla den höga tekniska nivån på våra produkter. På grund av detta, återinvesterar vi mellan 8 och 10% av vår omsättning i forskning och utveckling. Varje dag vill vi vara bättre och det fungerar perfekt med vår företagsfilosofi , Quality Wins.

 

Fakta om Haimer

Adress
Haimer
Weiherstr. 21
86568 Igenhausen

Region
Tyskland

Telefon: +49 82 57-99 88-0

VAT nummer: DE127333346

Anställda: 500-1000

Kontaktpersoner

Christian Hörold
Telefon: +49 82 57 99 88 0
Niclas Fager

Sänd till en kollega

0.141