23948sdkhjf

Början på en ny era: "Lägsta driftkostnaderna"

Leibinger kommer att under Interpackmässan introducera sitt nya kodnings- och märkningssystem.

Leibinger är specialister inom märkningssystem och numreringsmaskiner och har sitt huvudkontor i Tyskland. På mässan Interpack kommer företaget att presentera ett helt nytt kodnings- och märkningssystem. I ett pressmeddelande skriver företaget att den nya innovationen höjer företagens riktmärken och lovar en ny era i märkning av exempelvis bäst-före-datum och andra koder på en lång rad material.

– Särskilt när det gäller kostnadskänsliga applikationer, som inom F&B-sektorn eller inom segmentet Fast Moving Consumer Goods (FMCG), är det avgörande att märkningen går smidigt och utan avbrott. Vi har utvecklat ett helt nytt kodnings- och märkningssystem som levererar precis vad det lovar: absolut bekymmersfri utskrift. Vi kommer att väcka vår innovation till liv i vår interpack-mässmonter,  avslöjar Christina Leibinger, vd för Paul Leibinger GmbH.

Hon tillägger,

– Det är också värt att nämna det faktum att det nya systemet har de lägsta driftskostnaderna i industrin. Bara en av anledningarna till att vi pratar om en ny era, säger Christina.

Artikeln är en del av vårt tema om Interpack 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094