23948sdkhjf

Visar det senaste inom förpackningsintelligens på mässan

Under Interpack mässan kommer Markem-Imaje att visa upp deras senaste nyheter inom kodning och förpackningsintelligens.

Markem-Imaje (MI) är en av världens ledande leverantörer av utrustning och lösningar för märkning och spårbarhet. På mässan kommer de att bjuda in deltagare för att uppleva den senaste utvecklingen för att stödja förpackningsindustrin. Dessa omfattar smarta koder, förpackningsintelligens och anslutna produkter – från tillverkning genom leveranskedjan till slutkonsumenten.

I år är även MJ för första gången med och sponsrar den första av Intepacks sju spotlight Themes & Trends-föreläsningar.

– Det är ett nöje att vara tillbaka 6 år efter den senaste interpacken. Trots de globala utmaningar vi upplever, har industri- och marknadskraven inte slutat utvecklas och vi är glada över att kunna kombinera våra bästa lösningar för att öka produktionseffektiviteten, koppla ihop och skydda produkter, minska avfallet och uppnå hållbarhets-KPI:er. Vår nya uppsättning lösningar möter och överträffar kraven från både förpackningssektorn och samhället i stort, säger Eric Barthélemy, VP Global Sales på MI.

MJ kommer att presentera sina senaste tillskott inom laser, kontinuerlig bläckstråle, bläckstråleskrivare med stora tecken och intelligenta system för utskrift och applicering.

– Markem-Imaje har investerat mycket i innovation de senaste åren med en välbalanserad blandning av utskriftsteknologi och mjukvarulösningar men även uppkopplade tjänster som vårt IoT-drivna MiVista™-sortiment av självstöds- och helpdesk-skrivartjänster. Vårt nya erbjudande öppnar upp helt nya dörrar för producenter att hålla koll på reglerna, skydda sina varumärken och hålla konsumenten säker samtidigt som de engagerar sig med dem genom marknadsföringsåtgärder och förstår användarnas beteende. Vi är glada och välkomnar dagligvarubranschen till vår monter i maj, sammanfattar Barthélemy.

Markem-Imaje finner du i hall 8B, monter E58.

Artikeln är en del av vårt tema om Interpack 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.453