23948sdkhjf

Hållbarhet, teknik och service i fokus

Höjdpunkten på mässan? Ja den beskriver Optima själv är deras OPTIMA FillCell system.

Optima arbetar med fyllningsprocesser av läkemedel. På mässan har de hållbarhet i fokus och vill ge både nya men även befintliga kunder inom läkemedels- och bioteknikindustrin värdefulla incitament för att nå sina hållbarhetsmål. I sin Expert Zone kommer deras egna team av experter att ge livedemonstrationer hur man säkerställer i tider av snabba förändringar.

– Som strategisk partner arbetar vi tillsammans med våra kunder för att möta utmaningar och utveckla rätt lösningar, säger Gerhard Breu, ordförande i Optima Pharma-divisionen.

Förutom hållbarhet, har Optima valt ut två andra ämnen i fokus, teknik och service.

– Vi presenterar ett banbrytande fyllningssystem för cell- och genterapeutiska applikationer samt skräddarsydda servicelösningar - och vi visar våra kunder hur man kan bli game changers inom hållbarhet, säger Breu.

Bland annat kommer de visa upp sitt nya system, OPTIMA FillCell, som kan fylla värdefull cell- och genterapi med maximalt produktutbyte. Med hjälp av ett kamerasystem kan operatörer övervaka maskinens interiör och skanningssystemet hjälper till för ett säkert byte av formatdelar.

Optima Pharma kommer även att demonstrera digitala teknologiska lösningar i sin expertzon. Besökarna kan få en närmare koll på hur digital teknik kan öka säkerheten i läkemedelsproduktion.

Via sin utställning kommer Optima att visa hur man kan beräkna, minska och eventuellt kompensera för en produkts koldioxidavtryck. Även hur man kan bidrar själv till att minska material-, energi- och medieförbrukningen i maskinernas utvecklings- och användningsfaser.

I pressmeddelandet skriver Gerhard Breu att Interpack är "ett utmärkt tillfälle att snabbt och koncist uppdatera sig om de senaste teknologierna och trenderna, samt gå in i framtiden tillsammans som bästa partners med ny energi.

Optima finner du i hall 16, monter F54 och F56

Artikeln är en del av vårt tema om Interpack 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094