23948sdkhjf

Snart öppnar portarna till årets ICE Europe

Den 14 mars öppnar dörrarna till ICE Europe i München. Med sin totala utställningsyta på 8 700 kvadratmeter kommer 340 utställare från 21 länder att ställa ut och presentera sina innovationer, maskiner och system.

ICE Europe äger rum i München i Tyskland och pågår från och med den 14 mars till och med den 16 mars. På mässan återfinns en rad olika konverteringsområden, bland annat tekniska lösningar för beläggnings- och lamineringsprocesser, längsskärnings- och omrullningsteknik, specialbearbetningsmaterial, flexografitryck och rakeldjuptryck, mätning av kvalitetskontroll, tork- och härdningssystem, specialfilm och extrudering.

– Besökare kan dyka rakt in i den tekniska sidan av saker och ting. De kommer att träffa kamrater, teknikleverantörer och tankeledare från olika branscher för att diskutera och identifiera lämpliga lösningar för deras verksamhet, säger Patrick Herman, Event Director för Konverterings-, Pappers- och Print Events, på uppdrag av RX .

Under mässan kommer även ICE Awards äga rum. Där kommer det att presenteras vinnare i samtliga kategorier; Digitala konverteringslösningar, hållbara produkter och konverteringsprocesser, samt effektiva produktionslösningar. Prisutdelningen äger rum 14 mars 2023.

Samtidigt som ICE Europe äger rum är även mässan CCE International igång några meter ifrån. En mässa som riktar sig mot wellpapp- och vikkartongsbranschen. CCE International är en viktig samlingsplats för branschexperter då det är den enda utställningsmässan för tillverkning och konvertering av wellpapp och kartong.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078