23948sdkhjf

A B Graphic bjuder in till Öppet hus

A B Graphic International, ABG, håller Öppet hus 28-29 mars i Bridlington, Storbritannien.I fokus står den senaste utvecklingen inom efterbehandling med särskild inriktning på automationslösningar.

Den ledande tillverkaren av efterbehandlingsutrustning ABG bjuder till Öppet hus på tillverkningsanläggningen tillika huvudkontoret  i Bridlington. Det blir en blandning av presentationer och demonstrationer och de två dagarnas primära fokus kommer att ligga på automatisering och ABG Connect, företagets senaste arbetsflödeslösning. Första dagen avslutas med en gemensam middag på kvällen, med ABG-teamet som värd.

Mycket av aktiviteten under båda dagarna kommer att koncentreras på livedemonstrationer, som kommer att innehålla: höghastighetskonvertering av blanka etiketter, Digicon Series 3 som visar upp digital finish och möjligheterna med traditionella värdeskapande effekter. Vidare ABG:s DigiLase 4.0 med tonvikt på laserstansning, liksom non-stop upprullningsteknik.

Det kommer också att finnas en förhandstitt på ABG:s senaste turret rewinders, som ska lanseras på Labelexpo Europe i september 2023.

Besökare kommer dessutom att erbjudas möjlighet att lyssna på informativa presentationer om bland annat ABG Connect med gästföreläsare och ABG-partners, föredrag om linerless etiketter och inblick i Ecoleaf av Actega, inklusive en livedemonstration.

Under evenemanget erbjuds även en rundtur i den nya, moderna tillverkningsanläggning för intresserade.

– Vi ser verkligen fram emot att välkomna gäster till vårt huvudkontor här i Bridlington, säger Matt Burton, ABG:s globala försäljningsdirektör.

– Vårt fokus i år är att göra det vi är bäst på – att komma tillbaka till kunderna. Pandemin påverkade vår förmåga att vara så kundfokuserad som vi skulle vilja, så vi ser fram emot att rätta till det – vårt öppet hus-evenemang ger en möjlighet att göra just det.

– Som vanligt kommer det att finnas massor av diskussioner att föras under de två dagarna, vid vad vi förväntar oss kommer att bli ett populärt, informativt och underhållande evenemang.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078