23948sdkhjf

Trioworld utser ny vd för brittiska bolag

Trioworld lanserar ny brittisk organisation och utser Sonia Griffiths till ny VD för Trioworld UK Ltd.

Trioworlds två senaste förvärv av två ledande brittiska tillverkare av högkvalitativa sträckfilmer, Eurofilms & Quality Films, har sedan nyår gått samman till ett företag för att stärka sin position i Storbritannien och stödja ytterligare tillväxt i Trioworld.

– Jag är glad att kunna meddela att Sonia Griffiths, som har varit en drivande kraft i utvecklingen av marknaden för handsträckfilm i Storbritannien under sina 19 år med Quality Films, kommer att leda de gemensamma teamen av Quality Films och Eurofilms för att växa vår brittiska verksamhet, säger Per Holtstrand, divisionschef, Stretch Film på Trioworld Group.

Både Quality Films och Eurofilms, två välkända tillverkare av sträckfilm i Storbritannien, döps om till Trioworld UK Ltd och förenar 134 anställda i ett företag med huvudkontor i Telford, Storbritannien. Med fokus på handsträckfilm erbjuder Trioworld UK Ltd high-performance sträckfilmslösningar för lastsäkerhet, distribution, drycker, livsmedel och industriella förpackningar.

– Vi är fast beslutna att minska koldioxidutsläppen i vår bransch, och den nya organisationen kommer att spela en viktig roll för att uppnå detta mål. Det utvecklar och stärker vår position i att leda vår bransch mot cirkularitet i Storbritannien. Vi ser en stor potential att vidareutveckla erbjudandet av hållbara högpresterande lösningar för laststabilitet i Storbritannien, säger Andreas Malmberg, VD för Trioworld Group.

Sonia Griffiths säger;

– Jag är väldigt glad över att leda detta nästa kapitel av vår resa och ta den brittiska verksamheten till nästa nivå.

– Med möjligheten att bygga vidare på tillgänglig expertis och utbyta erfarenheter inom koncernen, plus Trioworlds engagemang för innovation, är vi säkra på att detta kommer att skapa enormt värde för våra kunder och leda vägen till högkvalitativa cirkulära förpackningslösningar för lastsäkerhet och hållbarhetsdrivna initiativ, fortsätter Griffiths.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079