23948sdkhjf

Mässåret börjar i Frankrike

Årets största internationella förpackningsmässa är naturligtvis Interpack, men mässåret börjar tidigare än så för Gerhard Schubert GmbH. För den tyska förpackningsmaskintillverkaren börjar mässåret 2023 med CFIA i Rennes.

Gerhard Schubert GmbH:s första mässa 2023 blir på CFIA i Rennes, 14 till 16 mars. På mässan visar Schubert sin omfattande expertis inom alla aspekter av livsmedelsförpackningar. Schubert-teamet i Frankrike under ledning av Charles-Antoine Freiher kommer att visa flexibla och resursbesparande förpackningslösningar, exempel på miljövänliga förpackningsmaterial och presentera egenutvecklade kartongförpackningar.

Carrefour des Fournisseurs de l’Industrie Agroalimentaire, eller CFIA, erbjuder återigen företag inom livsmedels-, konfektyr-, bakverks- och mejeriindustrin en plattform för att upptäcka nya trender och banbrytande utveckling. Schubert har med sitt Mission Blue Sustainability Initiative gjort det till sin uppgift att stödja livsmedelssektorn på dess resa mot klimatvänliga förpackningar.

Schuberts mässpresentationer kommer att fokusera på praktiska tillämpningsexempel för livsmedels-, mejeri-, bakverks- och konfektyrindustrin. Dessa inkluderar automatiserade förpackningslösningar för att bemästra uppgifter som pick & place, förpackning i flowpack och kartongförpackning av en mängd olika produkter och format.

Schubert-portföljen inkluderar nu en ny Cobot för flexibel och effektiv automatisering av matning av produkter till maskiner. Coboten ”Tog 519” plockar upp lättviktsprodukter via pick & place pålitligt, skonsamt och med en mycket hög cykelhastighet.

Den AI-kontrollerade bildbehandlingen gör programmering praktiskt taget överflödig för tillverkare och möjliggör ständigt nya användningsområden. Cobot kommer att vara tillgänglig för att upplevas live för allra första gången i maj på interpack 2023 i Düsseldorf. Intresserade kunder kan dock se fram emot en förhandstitt på innovationerna på den ledande internationella mässan i Rennes.

På mässan kommer Schubert också att visa upp en annan nyhet i sina förpackningslinjer. Möjlighet att enkelt och sömlöst växla mellan konventionella och återvinningsbara förpackningsmaterial – till exempel mellan plast- och kartongbrickor eller mellan laminerade filmer och pappersbaserade filmer vid förpackning i flowpack.

Kompositmaterial ersätts alltmer med återvinningsbara alternativ av plast eller till och med kartong. Schubert ger inte bara stöd i valet av lämpliga maskinkompatibla material, den utvecklar också nya kartongförpackningar för sina kunder som är anpassade till förpackningsprocessen. Med Schubert som partner är företag inom livsmedelsindustrin idealiskt positionerade för att möta utmanande framtida krav.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078