23948sdkhjf

Årets första PACK@lunch bokad

Stora Enso har bokat årets första PACK@lunch. Tillsammans med Packmarknadens moderator Per-Stefan Gersbro planerar Stora Enso för ett lunchseminarium på Empack i Stockholm den 4 oktober.

– Fantastiskt roligt med en sådan start på det nya året. Stora Enso har gjort flera PACK@lunch med oss tidigare och bland annat på Empack 2019. Det kommer garanterat bli fullsatt i lokalen när det är dags för mässan som återvänder efter flera års uppehåll. Jag tror många längtar efter att få gå på en riktig förpackningsmässa i Stockholm igen, säger Per-Stefan Gersbro som sitter med i ett branschråd för aktiviteter på Empack 4-5 oktober.

Vad PACK@lunch med Stora Enso på Empack kommer att innehålla och vilka talare vi har att se fram emot är dock för tidigt att säga, menar han.

– Det återkommer vi med lite längre fram. Naturligtvis hoppas vi att denna årets första PACK@lunch-bokning även ska inspirera andra företag, såväl gamla som nya partners, att tro på framtiden. Det gäller att våga satsa på sin marknadsföring även i tuffa tider. Då ingjuter man hopp i marknaden och lyfter modet i den egna organisationen, säger Per-Stefan.

PACK@lunch är Packmarknadens kända lunchseminariekoncept som erövrat tusentals besökare till ett par timmars intressant och givande kunskapsutbyte med ett värdföretag. Är ditt företag nyfiken på vad det innebär att vara värdföretag för ett PACK@lunch? Kontakta då Packmarknadens Jerker Evaldsson, Mediechef, på: jerker.evaldsson@nordiskemedier.se

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081