23948sdkhjf

Nyhet från Agfa på C!Print 2023

Agfa visar upp den snabbaste modellen av sin avancerade flergenomgångsskrivare, Jeti Tauro H3300 i bläckstrålefamiljen på C!Print 2023 i franska Lyon, 31 januari – 2 februari . Nu för första gången med lacktryck.

Agfas Jeti Tauro H3300 UV LED-hybridskrivare riktar sig till större leverantörer av utskriftstjänster och erbjuder 24/7 produktivitet och prisbelönt tryckkvalitet till låg bläckförbrukning på ett brett utbud av styva och flexibla material upp till 3,3 m. UHS-modellen (ultrahög hastighet) uppnår en imponerande produktivitet på 905 m²/h.

Efter tidigare introduktionen av lack på HS-modellen kommer nu även UHS-modellen med lacktryck med en hastighet på upp till 150 m²/h, vilket ger producenter av wellpappdisplayer möjligheten att försköna utskrifter genom att lägga till ett lager av högblank eller satinlack, antingen applicerad på hela ytan (flödeslack) eller selektivt (spotlack). Alla modeller kan även använda vitt bläck, eller vitt och primer. Bläcken på Jeti-skrivarna är Greenguard Gold-certifierade.

– Vi är glada över att presentera våra senaste utskriftslösningar på C!Print, säger Koen Steert, Head of Sales Sign & Display Europe på Agfa.

– Vi ser fram emot att välkomna tryckerier och utskriftsleverantörer till vår monter för att diskutera deras frågor och behov och hur vårt integrerade utbud av skrivare, bläck, programvara, utbildning och tjänster kan passa deras tillväxtvägar och leda till hållbar framgång.

Ett av diskussionsämnena kommer utan tvekan att vara automatisering och effektivitet, aspekter som är inbyggda i Jeti Tauro H3300 LED-plattformen. Alla familjemedlemmar kan utökas med halv- eller helautomatiska laddnings- och avlastningsalternativ för styva media.

De kan också förses med olika utskriftslösningar från rulle till rulle som klarar upp till 700 kg per rulle i både enkel- och dubbelrullsläge. En integrerad kamera säkerställer noggrannhet fram och bak.

Agfas arbetsflödesprogram, som också kommer att demonstreras på C!Print, bidrar till en mer automatiserad produktionsprocess – med minimala manuella ingrepp och därmed fel, samt begränsad utskriftstid och mycket lite spill/makulatur.

Asanti är ett komplett produktionsnav som effektiviserar digitala utskrifter genom automatiserad preflighting och avancerade bildhanteringsfunktioner (tiling and nesting). Den använder sig av Agfas prisbelönta färghanteringsteknik och den senaste versionen av Adobes PDF Print Engine. Dess intuitiva instrumentpanel för produktionsöversikt möjliggör effektiv planering och uppföljning av jobb.

I ett särskilt område för utskriftsapplikationer kommer besökarna att kunna ta en närmare titt på en rad förpacknings- och displayprover, bland annat lacktryck, samt färgrika skyltprover producerade på Jeti Tauro H3300 och Avinci CX3200, Agfas nästa generation textilskrivare, som möjliggör utskrift på transferpapper och direkt på tyger upp till 270 m²/h.

Båda skrivarna täcker en betydande mångfald av media och ett brett spektrum av applikationer, vilket gör det möjligt för tryckerileverantörer att tillgodose alla sina kunders kreativa önskemål, samtidigt som de inspirerar och uppmuntrar dem att utforska nya riktningar.

C!Print 2023 kommer att äga rum i Lyon, Frankrike från 31 januari till 2 februari. Agfa finns i monter 1F24.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078