23948sdkhjf

Agfa förlänger med Konica Minolta

Agfa förlänger partnerskapet med Konica Minolta som distributör av bläckstråleskrivare Anapurna i Norge, Danmark och Sverige.

– Vi är glada över att samarbeta med Konica Minolta, Cluster North för att utöka vårt fotavtryck på marknaden för storformatstryck i Norge, Danmark och Sverige, säger Nils-Arne Sletten, Nordic Sales Manager för Inkjet på Agfa.

– Detta samarbete kommer att vara till nytta för oss båda och garantera att den nordiska skylt- och displaytryckmarknaden betjänas ännu bättre.

Koen Steert, Head of Sales Sign & Display Europe för Agfa, tillägger:

– Agfa och Konica Minolta har ett långvarigt partnerskap som har visat sig fruktbart för båda företagen. Vi är glada att kunna förlänga det.

Konica Minolta kommer att ha full tillgång till Agfas bredformatsbläckstråleskrivare Anapurna, bestående av rull-till-rulle, flatbädd och hybridmotorer som kan hantera mediabredder från 1,65 till 3,2 meter. Dessutom kommer de också att sälja Agfas matchade bläckstrålebläck och den dedikerade Asanti-mjukvaran, som effektiviserar arbetsflödet för tryckproduktion och garanterar färgkonsistens genomgående.

– Vi är glada över att kunna förlänga vårt avtal i Norden med Agfas erbjudande, säger Mikael Wennerberg, Produktchef och Försäljningsspecialist för Industrial Printing på Konica Minolta.

– Vi känner Agfa som en ledande leverantör av lösningar för bläckstråleutskrift för skylt- och displayföretag. Anapurna-familjen kombinerar ett brett mediaomfång med lägsta möjliga bläckförbrukning. Lägg till det Agfas arbetsflödesprogram Asanti och toppmoderna bläck så vet vi att våra kunder kommer att få stort värde, säger Mikael.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
FTI avvecklas: Nytt bolag ska möta framtidens krav på producentansvar
Till kedjorna: Sälj mer förpackningsfritt
Rottneros kvartalsrapport "Turbinhaveri minskade resultatet"
nord emballage går i graven
Delad förstaplats i "Better with less"
Dagab byter till returpallar - blir SRS största kund
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Plastforum SE
Recycling

Sänd till en kollega

0.171