23948sdkhjf

Teknikintensiva dagar i München

Är du produktionstekniker, produktionsledare i förpackningsindustrin? Då ska du sätta ett stort kryss i kalendern den 14-16 mars 2023. Då arrangeras nämligen teknikmässorna med stort T i München.

Branschmässorna ICE Europe och CCE International är tillbaka igen den 14-16 mars 2023. I München sammanstrålar då teknikleverantörer inom flexibla förpackningar och film (ICE Europe) och wellpapp och kartong (CCE International), med konverterare från hela världen för att göra affärer och utveckla nya vägar för att tillsammans möta branschens utmaningar, inte minst den kommande lagstiftningen på förpackningsområdet i EU.

Den uppmärksamme noterade att mässorna som går vartannat år också arrangerades i år. Det var de uppskjutna mässorna för 2021. För att komma i fas återkommer de igen redan nästa år. På mässorna visar branschens ledande teknikleverantörer maskiner för effektivitet, produktivitet, automatisering, digitalisering och på senare tid den allt viktigare faktorn hållbarhet.

På mässorna hålls också seminarier med fokus på en fortsatt konkurrenskraftig konverteringsindustri med verktyg för att forma framtiden tillsammans med sina kunder.

I mässmontrarna sker livedemonstration av nya maskiner och system och där finns möjlighet att föra personliga diskussioner om hur utmaningar kan tacklas med nya tekniska lösningar. ICE Europe och CCE International erbjuder en plattform för den dynamiska konverteringsindustrin att utvecklas som industrisektor.

– ICE Europe och CCE International är definitivt det rätta stället att vara på. De är de enda mässorna i sitt slag inom konverteringsindustrin. Ingen annan mötesplats erbjuder denna nivå av högkvalitativa nätverksmöjligheter. Mässorna lockar specialister från ett brett spektrum av sektorer; förpackningar, tryckerier, plastindustrin, medicinteknik, maskinteknik med flera. Branschexperter runt om i världen reser till denna, branschens hotspot för att ta till vara på affärsmöjligheter och för att utvärdera sina innovationer inför en specialiserad internationell publik, säger Patrick Herman, evenemangschef för Converting, Paper and Print Events, på Mack-Brooks Exhibitions.

Mässorna ICI Europe för rullbaserade material, såsom papper, film, folie och nonwovens och CCE International för kartong och wellpapp, hade i år en total utställningsyta om 13 000 kvadratmeter. Årets mässor förväntas bli minst lika stora. 2023 blir det också comeback för det prestigefyllda ICE Awards, som hedrar enastående prestationer inom den flexibla konverteringsindustrin.

På CCE International märks bland andra utställare som Baysek Machines, Bahmüller GmbH, Koenig & Bauer AG, Kolbus GmbH & Co. KG, Sun Automation Group, EFI - Electronics for Imaging GmbH, samt HP PageWide Industrial Corrugated. Mässan samordnas också 2023 för andra året i rad med InPrint.

Årets debut för InPrint på CCE International blev en succé och klara för medverkan på årets InPrint är bland andra  Xaar plc, Meteor Inkjet Ltd, Seiko Instruments GmbH, People and Technology, Siegwerk Druckfraben AG & Co. KGaA och Sun Chemical.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078