23948sdkhjf

Hon blir ny vd på Svenska Retursystem

I januari tillträder Malin Jennerholm som ny vd för Svenska Retursystem, det i samband med att nuvarande vd Anna Elgh kommer att lämna företaget.

Malin Jennerholm har tidigare arbetat inom livsmedelsbranschen, bland annat som vd för Orkla Confectionery & Snacks Sverige samt jobbat för Jacobs Douwe Egberts och Mondelez International.

– Jag är glad över förtroendet att få leda en verksamhet som är en riktig pionjär inom den cirkulära ekonomin och samtidigt aldrig har varit så relevant som nu. Jag är imponerad av hur verksamheten har utvecklats under de senaste åren och ser en stor potential i de progressiva möjligheter som ligger framför bolaget. Med hjärtat i hållbarhet, ledarskap och tillväxt ser jag fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med mina nya kollegor, säger Malin Jennerholm, tillträdande vd för Svenska Retursystem i en kommentar.

Bolagets nuvarande vd Anna Elgh, som innehaft posten i nio år, kommer att lämna företaget. Under hennes ledning har Svenska Retursystem haft en stark tillväxt och lönsamhet.

– Efter nio lärorika, spännande och roliga år känns det bra att få lämna över stafettpinnen till Malin som med sin bredd och bakgrund kommer att ta bolaget vidare på resan mot en hållbar framtid. Jag är övertygad om att SRS kommer fortsätta att utvecklas starkt såväl tillväxtmässigt men också digitalt baserat på den starka entreprenörsandan och det stora engagemanget som finns i bolaget, säger Anna Elgh, nuvarande vd för Svenska Retursystem.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
FTI avvecklas: Nytt bolag ska möta framtidens krav på producentansvar
Till kedjorna: Sälj mer förpackningsfritt
Rottneros kvartalsrapport "Turbinhaveri minskade resultatet"
nord emballage går i graven
Delad förstaplats i "Better with less"
Dagab byter till returpallar - blir SRS största kund
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Plastforum SE
Recycling

Sänd till en kollega

0.109