23948sdkhjf

CCE International 2023

CCE International, den sjätte internationella mässan för wellpapp- och vikkartongbranschen, är tillbaka och äger rum 14 till 16 mars 2023 i München, Tyskland. CCE International är Europas enda utställningsmässa för tillverkning och konvertering av wellpapp och kartong, och därför en viktig samlingsplats för branschexperter.

Mässan erbjuder besökarna en plattform att upptäcka de senaste produkterna, underlätta nätverkande på hög nivå och få tillgång till branschspecifik kunskap via öppna seminarier, fallstudier, expertpresentationer och panelsamtal. Här fokuserar vi på de senaste trenderna och ämnena inom tillverkning och bearbetning av wellpapp och vikkartong, kostnadsfritt.

Mässan omfattar även allt som InPrint Munich har att erbjuda och ligger i anslutning till ICE Europe, världsledande mässa för konvertering av flexibla, webbaserade material. Besökarna kan förvänta sig ett kvalitativt utbud och omfattande stödprogram på mässan vars fokus är på smarta lösningar och utvecklingen av automation och digitalisering för bättre resultat och effektivitet.

Säkra din biljett nu i biljettbutiken online och delta i Europas enda mässa som är helt dedikerad banbrytande teknik för wellpapp- och vikkartongbranschen.

Mer information om CCE International 2023, inklusive allt som InPrint Munich har att erbjuda, hittar du på mässans officiella webbplats på https://www.cce-international.com/en-gb.html

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156