23948sdkhjf

Nya papperslösningar från Sealed Air

Sealed Air lanserar två nya pappersbaserade fyllnadslösningar för varupackning riktade till företag med låga till mediumhöga volymer.

Sealed Air QuikWrap Nano och Sealed Air QuikWrap M-system ger båda ett färdigt fyllnadsmaterial av papper lätt att använda. Varje system producerar ett dubbelt lager FSC-certifierat bikakepapper och mellanbladspapper för att förbättra produktskyddet. Papperet är 100 procent återvinningsbart och dispenseras med unik "riv and håll"-teknik för snabbare och säkrare drift, utan behov av sax

Systemen kräver ingen el eller underhåll och innebär mycket liten eller ingen montering. Andrea Questa EMEA-chef för pappersbaserad Fulfillment på Sealed Air, förklarar:

– Sealed Air QuikWrap Nano och Sealed Air QuikWrap M är idealiska för små och medelstora företag som vill ha en lättanvänd, platsbesparande och effektiv pappersförpackningslösning. De är kompakta, idealiska för mindre utrymmen och dessa färdiga dispenserar gör det lätt att komma igång på nolltid med sin packverksamhet.

Sealed Air QuikWrap Nano är det minsta dubbla pappersförpackningssystemet på marknaden och är lämpligt för företag med mindre volymer. Systemet har en wellpappdispenseringslåda som innehåller 61 meter expanderande stansat bikakepapper och mellanbladspapper. Lådan och mellanbladet kan tryckas för att skapa varumärkesidentitet. När systemet är tomt kan hela dispensern återvinnas, där sådana tjänster finns tillgängliga.

Sealed Air QuikWrap M har utformats som ett enkelt påfyllningsbart system för medelstora volymer. En lätt men ändå robust metallram håller större rullar, 1 700 meter, av det expanderande stansade bikakepapperet och mellanbladspapperet.

Andrea tillägger;

– Båda systemen producerar snabbt två lager skyddande förpackningar. Det expanderande bikakepapperet ger dämpning, medan mellanbladsvävnaden skyddar mot ytskador. Tillsammans bidrar detta till att förbättra den övergripande kundupplevelsen under uppackning, eftersom produkterna är bättre skyddade.

Sealed Air har också lanserat en ny Modular Pack Station, som gör det möjligt för företag att spara utrymme genom att mer ergonomiskt organisera både papper och uppblåsbart fyllnadsmaterial för varupackning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11