23948sdkhjf

Scanpack – årets glädjeboost!

Svenska Mässans Scanpack-Team summerar en lyckad mässa och tackar alla utställare för årets glädjeboost!

–  Äntligen fick vi ses! Alla välkända ansikten var på plats och montrarna strålade av glädje och förväntan. Stort tack till alla ni härliga utställare som med er lust och energi gjorde Scanpack 2022 till den sprakande, kreativa mötesplats den blev, säger Scanpacks mässteam.

Preliminärt antal deltagare på Scanpack 2022 blev 12 894, från 4 125 företag och från 45 länder. På mässan stod affärerna i fokus, men också kunskapen, idéerna och diskussionerna som delades på Scanpack Pioneers, Tech stage, Superbrand-scenen, Scanpack Summit och PACK@lunch. Och inte minst de viktiga debatterna på Scanpack Talks.

Redan är uppladdningen inför nästa Scanpack 2024, 22–25 oktober, igång. Att mässan återkommer redan efter två år denna gång beror på att mässan vill komma i fas med tidigare treårsintervall för att inte kollidera med Interpack längre fram. Och så har man något att fira.

– Nu är uppladdningen inför Scanpacks 60-årsjubileum igång. Återbokningen har redan startat och vi gläds åt att många hänger på låset, säger Teamet som tackar alla utställare för fyra fantastiska dagar.

–  Vi ser fram emot att träffa dig och dina kollegor snart igen. Nu kavlar vi upp armarna och kör – och se till att följa upp era leads! Välkommen till Scanpack 2024!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109