23948sdkhjf

För den perfekta vikten

Scanvaegt presenterar nye automatiska lösningar för portionering, vägning, märkning och kontroll.

Marelecs portioneringssystem skär och sorterar fisk i portioner med exakt vikt och storlek. Det reducerar give-away till ett absolut minimum – och ökar på det sätt båda utbyte och vinst. Kombinationen av högre avkastning och arbetsbesparingar innebär att du kan öka intäkterna samtidigt som du sänker arbetskostnaderna.

Scanvaegt ABWL System väger och märker kartongen och kontrollerar att vikt, etikettens information, streckkod och placering är korrekt. Om det finns fel, sorteras kartongen automatiskt ut på en felbana. Återbetalningstiden för EOL-linjen är vanligtvis under ett år, då det ofta kan sparas arbetstid motsvarande en heltidsställning i processerna.

ScanPlant manufacturing execution system är ett effektivt verktyg, som hanterar alla processer från varumottagning till produktion, förpackning, lagerhantering och leverans, säkerställer att även små avvikelser i de enskilda processerna upptäcks. Detta gör att du kan vidta förebyggande åtgärder, minska give-away och undvika höga avkastningsförluster.

Scanvaegt SC505 är en ny low-cost kontrollvåg för inspektion av förpackade produkter i torra förpackningsmiljöer. SC505 säkerställer att produkter överensstämmer med kraven för vikt, e-märkning och kvalitet genom att sortera bort förpackningar med felaktig vik eller som är förorenade med metall. Det säkerställer hög produktkvalitet.

Monter B03:62

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093