23948sdkhjf

Premiär för gasblandare

Proreg Control AB är ett företag som är specialiserat på utrustningar för kontroll och test av olika sorters förpackningar.

I montern visas flera intressanta produkter som manuellt eller automatiskt kan kontrollera olika egenskaper så som; hållfasthet, förseglingens styrka, hur enkel eller svår en förpackning är att öppna, vid vilket tryck en övertrycksventil öppnar, hur tät förpackningen är, var det eventuellt finns ett läckage, etc.

 Proreg är också experter på utrustning för MAP (Modifierad Atmosfär Paketering) och tillhandahåller analysutrustning för stickprovskontroll, on-linemätning, in-linemätning, täthetskontroll, gasmixning. Utrustningarna tillverkas av det världsledande företaget Mocon (Dansensor).

 – I år visar vi upp för första gången på Scanpack-mässan en av flera mycket avancerade och moderna gasblandare från företaget MCQ. Det är gasblandare som är avsedda för laboratoriebruk med relativt låga gasflöden och med möjlighet till att på ett mycket enkelt sätt, med eller utan programvara, blanda olika typer av gaser, till exempel O2, N2, CO2, H2, CH4, Air och He och många andra gaser på begäran, säger Mikael Sidmalm, Application Specialist & Sales.

Eftersom Proreg arbetar mycket med utrustningar för gas så kommer man även att visa upp ett axplock av portabla och stationära gaslarm från flera välkända tillverkare så som Oldham, GMI, Sensotran, LogiCO2 och Kundo.

  Hjärtligt välkomna att göra ett besök till vår monter för att se närmare på våra utrustningar, komma med frågor eller bara för att träffas och prata med oss på Proreg. Vi står gärna till er personliga tjänst, avslutar Mikael Sidmalm.

Monter B08:79

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Innovativa och hållbara lösningar i montern
Livsmedelsfilm redo att återvinnas
Nestlé tar nästa hållbara steg kring Zoégas kaffeförpackningar
Snabbt skifte från plast kan ge ökad materialförbrukning! Hallå där, Annica Eldh!
Nu är maskinen igång
Etikettinspektören lanseras lagom till mässan
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Plastforum SE
Recycling

Sänd till en kollega

0.109