23948sdkhjf

Bubbel av papper

Nyheter för e-handelsföretag som vill minska sin miljöpåverkan.

Att välja rätt förpackning kan göra stor skillnad när det gäller att minska sin miljöpåverkan. Speciellt för ett e-handelsföretag som skickar mängder av paket dagligen.

Som en av Nordens ledande förpackningsgrossister har PacsOn och Pacudo koll på de senaste innovationerna på marknaden.

– Många av våra kunder efterfrågar mer hållbara lösningar och vi utökar hela tiden vårt sortiment med nya smarta förpackningar, säger Maria Lexér, Category & Sourcing Manager Packaging på PacsOn/Pacudo.

En av de senaste nyheterna i sortimentet är bubbelkuvert tillverkade i 100 procent papper med en insida av pappersbubbelinsats i stället för plast. Kuverten är lämpliga att använda till frakt och förvaring av ömtåliga och mindre föremål där man inte behöver lägga tid på att emballera innehållet något extra.

Insidan hjälper till att dämpa stötar och motverkar repor och veck på produkterna. Kuverten är försedda med självhäftande förslutning och en skyddsremsa vilket gör packprocessen både smidigare och effektivare, något som e-handlare oftast eftersträvar.

Vill man marknadsföra sitt företag lite extra går det bra att beställa bubbelkuvert med tryck med samma goda kvalitet. De nya kuverten är självklart både FSC-märkta och PAP22-märkta. Två viktiga symboler som visar på ansvarsfullt skogsbruk och att de går att återvinna.

Är du nyfiken på att veta mer? Dessa bubbelkuvert och många andra hållbara lösningar kommer du kunna se i PacsOn och Pacudos monter på Scanpack. Vi ses där!, hälsar montergänget.

Monter B06:22

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Innovativa och hållbara lösningar i montern
Livsmedelsfilm redo att återvinnas
Nestlé tar nästa hållbara steg kring Zoégas kaffeförpackningar
Snabbt skifte från plast kan ge ökad materialförbrukning! Hallå där, Annica Eldh!
Nu är maskinen igång
Etikettinspektören lanseras lagom till mässan
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Plastforum SE
Recycling

Sänd till en kollega

0.094