23948sdkhjf

Flyttar fram positionerna

I snart 20 år har Mobergs Produktkontroll visat upp innovativa lösningar för renare produktflöden i samma monter på Scanpack. Nu satsar man rejält framåt och efter att i sommar ha flyttat hela verksamheten till nya, större och mer ändamålsenliga lokaler i Staffanstorp, så passar man på att även flytta till en ny och större monter på Scanpack.

– Välkomna till Mobergs nya monter i B-hallen, B08:01, där ni även får träffa våra nya medarbetare!, hälsar vd och ägare Fredrik Moberg.

Mobergs Produktkontroll visar spännande lösningar för renare produktflöden såsom:

  • Vision-systemet VisioCompact – ett extremt kompakt system för grundlig och automatiserad förpackningsinspektion i produktionslinjer. Den nya visionslösningen är utvecklad som en fristående enhet med inbyggt transportband, manöverpanel och utsortering. 
  • Röntgendetektorn Raycon D+ - som tillhör en ny generation av röntgendetektorer för intelligent detektering av främmande föremål. Vanligtvis använder maskiner för röntgeninspektion lika mycket energi oberoende av de inspekterade produkternas storlek. Raycon D+ däremot anpassar sin energianvändning till just de produkterna som skall inspekteras, vilket gör Raycon D+ till ett energisnålare alternativ. 
  • Metalldetektorn Intuity som använder den revolutionerande mjukvaran THINK som med hjälp av teknologin simultan multifrekvens kan utföra detektion med flera frekvenser samtidigt. En teknologi som revolutionerar prestandan och resulterar i högre detekteringsprecision, mindre matsvinn och möjligheten att undersöka livsmedelsprodukter förslutna i metalliserade förpackningar.

Monter B08:01

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Innovativa och hållbara lösningar i montern
Livsmedelsfilm redo att återvinnas
Nestlé tar nästa hållbara steg kring Zoégas kaffeförpackningar
Snabbt skifte från plast kan ge ökad materialförbrukning! Hallå där, Annica Eldh!
Nu är maskinen igång
Etikettinspektören lanseras lagom till mässan
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Plastforum SE
Recycling

Sänd till en kollega

0.097