23948sdkhjf

Flyttar fram positionerna

I snart 20 år har Mobergs Produktkontroll visat upp innovativa lösningar för renare produktflöden i samma monter på Scanpack. Nu satsar man rejält framåt och efter att i sommar ha flyttat hela verksamheten till nya, större och mer ändamålsenliga lokaler i Staffanstorp, så passar man på att även flytta till en ny och större monter på Scanpack.

– Välkomna till Mobergs nya monter i B-hallen, B08:01, där ni även får träffa våra nya medarbetare!, hälsar vd och ägare Fredrik Moberg.

Mobergs Produktkontroll visar spännande lösningar för renare produktflöden såsom:

  • Vision-systemet VisioCompact – ett extremt kompakt system för grundlig och automatiserad förpackningsinspektion i produktionslinjer. Den nya visionslösningen är utvecklad som en fristående enhet med inbyggt transportband, manöverpanel och utsortering. 
  • Röntgendetektorn Raycon D+ - som tillhör en ny generation av röntgendetektorer för intelligent detektering av främmande föremål. Vanligtvis använder maskiner för röntgeninspektion lika mycket energi oberoende av de inspekterade produkternas storlek. Raycon D+ däremot anpassar sin energianvändning till just de produkterna som skall inspekteras, vilket gör Raycon D+ till ett energisnålare alternativ. 
  • Metalldetektorn Intuity som använder den revolutionerande mjukvaran THINK som med hjälp av teknologin simultan multifrekvens kan utföra detektion med flera frekvenser samtidigt. En teknologi som revolutionerar prestandan och resulterar i högre detekteringsprecision, mindre matsvinn och möjligheten att undersöka livsmedelsprodukter förslutna i metalliserade förpackningar.

Monter B08:01

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094