23948sdkhjf

Nya balpressar från Mil-Tek

Mil-tek - ett familjeföretag grundat 1992 - är en snabbt växande verksamhet för utveckling och försäljning av bal- och avfallspressar i Europa. Fram tills idag har över 55 000 bal- och avfallspressar producerats och sålts.

Alla pressarna uppfyller de högsta säkerhetskraven och det nya maskindirektivet EN16500:2014. Mil-tek är certifierat enligt ISO 9001 och 14001.

 – Mil-tek är det enda företag som kan erbjuda ett brett produktprogram baserat på pneumatisk teknologi samt elektromekaniska och hydrauliska balpressar. Vi kommer på Scanpack att visa upp våra senaste modeller som lanserades under sommaren 2022, tredje generationen av Mil-teks pneumatiska maskiner, säger Christian Schöön, Mil-Tek.

 – Balpressarna har en modern pneumatisk teknik och när balpressen är aktiverad förblir pressplattan i sitt nedre läge med full presskraft och pressar ihop balen, för ännu kompaktare balar. Detta utan elförbruknig! Balpressarna kräver litet golvutrymme och kan enkelt flyttas med handtruck och placeras nära källan för det pressbara materialet.

 Monter B05:90

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Innovativa och hållbara lösningar i montern
Livsmedelsfilm redo att återvinnas
Nestlé tar nästa hållbara steg kring Zoégas kaffeförpackningar
Snabbt skifte från plast kan ge ökad materialförbrukning! Hallå där, Annica Eldh!
Nu är maskinen igång
Etikettinspektören lanseras lagom till mässan
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Plastforum SE
Recycling

Sänd till en kollega

0.095