23948sdkhjf

Söker du nya IBC:er?

Variobox en del av Rotovia, jobbar för en framtid där kemikalier och tvättmedel packas säkert utan att skapa avfall. Därför förser man sina kunder i Europa med de mest hållbara och återanvändbara förpackningar, IBC:er med en garanterad livslängd på minst fem år.

Med utgångspunkt i mer än 50 års erfarenhet utvecklar och producerar Varibox sina IBC:er med en rotationsgjutningsprocess. De tillhandahåller förpackningar för kemikaliedistribution som utmärker sig i säkerhet, återanvändbarhet och hållbarhet. Idag 2022 finns de UN- och DIBt-godkända IBC:erna tillgängliga med den helt integrerade anslutningslösningen Variobox Connect.

På säkraste sätt tillverkas Variobox IBC:erna i två Rotovia-fabriker, Montoir, Frankrike och Deventer, Nederländerna.

– Våra IBC:er som Variobox Single Containment, Variobox Full Containment och Variobox Compact Containment är verkligen återanvändbara behållare som kan tjäna våra kunder och deras kunder under väldigt lång tid, säger Arthur Franken, Account manager för Benelux och Skandinavien på Rotovia Deventer.

– Scanpack 2022 är din möjlighet att upptäcka våra fantastiska kemikalieförpackningar. Jag och min kollega Adam Hryniewski berättar gärna allt om våra IBC:er. Besök oss i montern! Monter E01.22

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095