23948sdkhjf

Välkommen till Techprint!

Techprint presenterar T3-OPX, ett ”overprinting-system”, 4-färgstryck direkt på förpackningar, papperspåsar, vykort, träplankor mm. Upplev dagliga ”live-demos” på vår storsäljare QL-120X, digital etikettskrivare med bläckstråle. En perfekt instegsprinter även för det ”lilla” företaget.

Vidare visar Techprint hur man enkelt kan trycka egna, effektfulla etiketter i CMYK + VITT med den tonerbaserade skrivaren QL-300

– Vi berättar gärna om hur vi har hjälpt andra företag, informerar om våra övriga etikettskrivare och etikettpressar samt lyssnar på era behov. Målet är att hitta den bästa lösningen för er med hjälp av vår långa erfarenhet av tryckteknik, programvara och material, säger Christer Nilsson på Techprint.

– Fördelarna med att gå över till “in-house” produktion är många, det finns till exempel inga startkostnader, man kan korta sina leveranstider, minska lagret med förtryckta etiketter och därmed spill av etiketter, ändra design med kort varsel, göra provtryck och köra "private label".

– Vilka är vi? Vi är ett så kallat ”fullservicehus” som marknadsför och säljer digitala etikettskrivare 4-5 färgs, "rulle till rulle" samt även förpackningstryck. Har ni behov av att trycka ett hundratal etiketter upp till miljonupplagor så har vi lösningen till er. Vi erbjuder även support, utbildning, all förbrukning, etiketter, reservdelar och service. Secure & Safe Techprint AB grundades 1992 i “sundets pärla” Helsingborg.

Monter A03:18

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094