23948sdkhjf

Marknadsledande diskmaskiner

Ett modernt och lösningsorienterat arbetssätt kännetecknar danska Jeros, som servar livsmedelsindustrin med ett brett utbud av industridiskmaskiner, anpassade efter kundernas hektiska vardag och som garanterar ett bättre arbetsflöde, enhetliga tvättresultat och säker hygien.

Ett av de områden där Jeros skiljer sig från många av sina kollegor på marknaden är genom att fokusera på mer än bara tvättprocessen. Utifrån en grundlig analys av kundernas behov har det danska företaget tagit fram lösningar som hjälper till att främja hanteringen av delar till och från diskmaskinen.

– Det händer ofta att lösa delar antingen tappas bort eller går sönder eftersom industriföretag inte har rätt arbetsflöde när de ska demontera, transportera och rengöra föremålen. För detta ändamål har vi förberett olika ställ och vagnar, så att användaren enkelt kan placera de demonterade delarna på ett ställ, rulla dem till diskbänkarna och skjuta in dem i maskinen. Delarna kan också fixeras på ett enkelt sätt, så att de rengörs i varje vrå, säger Evita Rosdahl.

– De komponenter som används i livsmedelsindustrin är ofta mycket dyra att byta ut. Dessutom kan en förlorad eller skadad del resultera i ett produktionsstopp, där det kan gå flera dagar innan den nya reservdelen kommer. Hanteringsflödet är därför otroligt viktigt inom branschen, förklarar hon vidare.

Ett system från Jeros kan till exempel minska tvätttiden på de komplexa kombinationsvågarna – även kallade multiheadvågar, som används i många livsmedelsföretag – med upp till 80 procent.
Monter B05:20

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Etikettinspektören lanseras lagom till mässan
2,5 miljoner ton förpackningar till återvinning senaste fem åren
Superhala filmen förhindrar skador i transporten
Marknaden redo för EU:s förpackningsförordning menar TMR
Debatt: Sverige har ett av världens mest välutvecklade pantsystem
Konsekvensanalys saknas när nya krav ska uppfyllas! Hallå där, Filip Ekander!
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Plastforum SE
Recycling

Sänd till en kollega

0.11